Ultieme weekendinspiratie voor ondernemers (1)

Het weekend staat voor de deur! Hét moment om in de relaxmodus te schieten. Maar zeg nou zelf; helemaal loslaten lukt niet altijd. Om fris en fruitig weer aan de nieuwe werkweek te beginnen, delen wij de ultieme weekendinspiratie voor ondernemers. Met deze week: Een podcast over media, tips om je ideale klant te bereiken & voor de autoliefhebbers: Byton!

[TIP] Een podcast over media

Wij zijn fan van podcasts. En niet zo’n beetje ook! We luisteren ze veel en graag. Op kantoor, tijdens het hardlopen of in de auto. Een heerlijk stukje hersengymnastiek op momenten als je ondertussen iets anders aan het doen bent. Onze all-time favourite is Een podcast over media. Mediagoeroe’s Alexander Klöpping (ja, de oprichter van Blendle) en Ernst-Jan Pfauth (CEO van De Correspondent) praten je volledig bij over het Nederlandse (en ook Amerikaanse) medialandschap. Ondertussen passeren de meest uiteenlopende onderwerpen de revue. Wij kunnen er in ieder geval nog úren over doorgaan. Beter: luister gewoon lekker zelf!

[BLOG] Je ideale klant bereiken

Op momenten van rust overvalt het je; wat kun je anders doen om je ideale klant te bereiken? Het antwoord op je vraag: de Customer Life Cycle. Marketingspecialist Moniek schreef er een blog over. In enkele stappen kun je – eventueel samen met je medewerkers – tot de perfecte strategie komen om die klanten binnen te halen. Succes!

[NIEUW] Nieuw automerk anno 2019: Byton

Is het een auto of een rijdende computer? Het nieuwe automerk Byton staat voor Byte on Wheels. De afgelopen 50 jaar hebben we het aantal automerken eigenlijk alleen maar sterk zien afnemen. Dat maakt deze oprichting van Byton daarom extra bijzonder. Kan dit nieuwe merk het trucje van Tesla herhalen? Wij vonden er een inspirerend artikel over op Frankwatching!

Fijn weekend!

Ontdek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen

Laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Het telefoonnummer is incorrect. Verwacht: 0612345678 of +31612345678
Vul het bovenstaande veld volledig in.