SAVE THE DATE: tweede editie NXT

6 februari 2020 is het weer zover: hét evenement voor MKB-ondernemers in Friesland. De tweede editie, georganiseerd door Miedema Accountants en Wefabric web & marketing, wordt gehouden in de Broekster Tsjerke in Broek (nabij Joure). Als MKB-ondernemer op zoek naar inspiratie voor jouw bedrijf? Bij NXT zit op de juiste plek! Van het futureproof maken van jouw bedrijf tot het uitbreiden van je zakelijke netwerk.

Onderdeel worden van het evenement?

Wil jij onderdeel worden van dit mooie evenement? En je zichtbaarheid onder ondernemend Friesland vergroten? Word dan sponsor! Er zijn verschillende mogelijkheden. Kies voor NXT-start NXT-vriend of NXT-partner. Je kunt al gebruik maken van aantrekkelijke sponsorpakketten vanaf €100!

Nagenieten van de vorige editie?

Heb je NXT event vorig jaar gemist? Bekijk dan eens onze after movie! Het is een prachtige sfeervolle compilatie van de eerste editie van NXT.

Up-to-date blijven!

Houd de website nxtevent.nl in de gaten voor updates van het programma. Hier komt binnenkort meer informatie over inspirerende sprekers en praktische onderwerpen. Of je er nu wel of niet bij was vorig jaar noteer alvast 6 februari in je agenda! Deze editie wordt namelijk nog inspirerender!

Ontdek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen

Laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Het telefoonnummer is incorrect. Verwacht: 0612345678 of +31612345678
Vul het bovenstaande veld volledig in.