Werkfestival Sneek wij zijn erbij!

Neem een kijkje achter de schermen bij Wefabric! Als trotse sponsor én deelnemer van Werkfestival Sneek openen wij onze deuren voor iedereen. Altijd al eens binnen willen kijken bij Wefabric? Je bent van harte welkom voor een kopje koffie! Van 13:00 – 16:00 uur aan de Iepenlaan 7 in Sneek!

Sneeker ondernemers openen hun deuren

Tijdens het werkfestival openen Sneeker ondernemers hun deuren of presenteren zich op het festivalplein (Hoekstra Transport, Schoenmakerstraat 8 te Sneek). Wij van Wefabric stellen ook onze deuren open! Dus heb je altijd al eens bij ons op kantoor willen kijken? Of je willen verdiepen in de wereld van web & marketing? Kom dan langs! Wij geven jou inzicht in onze opdrachtgevers, campagnes én je maakt kennis met ons enthousiaste team.

Kom gezellig langs met familie, collega of vriend(in)

Datum: 28 september
Tijdstip: 13:00 – 16:00 uur
Adres: Iepenlaan 7 te Sneek

Zien we je 28 september? Meer informatie over het werkfestival vind je hier!

Ontdek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen

Laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Het telefoonnummer is incorrect. Verwacht: 0612345678 of +31612345678
Vul het bovenstaande veld volledig in.