Workshop tekst schrijven

Effectieve teksten schrijven in een handomdraai

Weten hoe je teksten voor je website en social media moet schrijven? Wij vertellen je alles over bloggen, content creëren en webteksten schrijven in deze workshop!

Sommige mensen lijken ze zo uit hun mouw te schudden: teksten voor social media, een blog en website. Aan de andere kant zit een ander uren op de achterkant van z’n pen te bijten voordat er ook maar een woord op papier staat. Want helaas, niet iedereen is geboren met een tekstschrijfknobbel. Voel jij je aangesproken? Maakt helemaal niet uit, want gelukkig ben je aangekomen bij Wefabric. Wij bieden jou namelijk een complete workshop waarbij je leert tekstschrijven voor je social media, blog en website. Nog even, en je volgers worden weggeblazen door de professionele teksten die jij schrijft. Yeah write!

Voor wie

Wie ben jij? De uit-z’n-mouw-schudder of de eeuwige twijfelaar die geen woord op papier krijgt? Welke tekstschrijver je ook bent, deze workshop is voor jou. Je wordt bijgespijkerd en leert opnieuw hoe je het schrijven van teksten het beste aan kunt pakken.

Inschrijven workshop tekst schrijven

    10
    25 juni
    19:30 - 22:00
    Kantoor Wefabric, Sneek
    €99