Bedrijfsvideo laten maken?

 

Een bedrijfsvideo laten maken is dé manier om te laten zien waar jouw bedrijf voor staat! Met een korte video, animatie of interactieve infographic trek je kijkers en zo ook kopers. Wefabric schiet voor jou beeldmateriaal in een stijl die aansluit op jouw merk en doelgroep. Door deze op flitsende wijze te monteren, creëer je connectie en een groter bereik. Wat wil je nog meer?

Bedrijfsvideo: dit is waarom

Wist jij dat het grootste deel van je volgers liever kijkt dan leest? Binnen één minuut kun jij je volgers een positief gevoel geven. Een video voegt namelijk emotie toe en zo kun jij laten zien wat er zo uniek is aan jouw merk. Videocontent is van belang en dat is waarom je een bedrijfsvideo moet laten maken. Een bedrijfsvideo moet kort maar krachtig zijn. In de marketingwereld wordt dit ook wel ‘snackable’ genoemd. Is de video leuk? Dan zal het bedrijf ook wel leuk zijn.

Onderzoek van Cisco laat  zien dat 60% van de video kijkers zich drie etmalen later nog herinnerd wat er in de video getoond is en verteld. Wist je dat dit bij geschreven tekst slechts 10% is?

videodag

Bedrijfsvideo laten maken

Laat je een bedrijfsvideo door ons maken? Dan fixen we dat binnen een dag. Wefabric biedt jou namelijk de mogelijkheid om voor een heel jaar content te schieten. Op één dag maken we genoeg beelden om twaalf video’s te monteren. Deze video’s plaatsen we vervolgens op YouTube zodat jij je volgers daar ook naar toe kunt leiden.

Wil je de video’s gebruiken op Instagram? Dan zetten we ze ook op Instagram TV!

Vraag nu een videodag aan!

 

bedrijfsvideo laten maken

Bedrijfsvideo in het pakket

Kies je bij ons voor video? Dan kun je kiezen uit een overkoepelend pakket van video- en contentmarketing. Zo hoef jij je niet meer druk te maken over social media, bloggen etcetera. Je richt je alleen op wat echt belangrijk is voor jou als ondernemer: ondernemen!

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Deze klanten gingen u voor

Benieuwd wat het resultaat is van een videodag? Bekijk bijvoorbeeld deze video die wij voor Dinkla Verkeersopleidingen mochten realiseren.

Lees ook deze artikelen

Marketing

TikTok voor jouw bedrijf: zo doe je dat

26 oktober 2020

Vacatures

Hé communicatie professional of content creator in spé!

23 oktober 2020

Marketing

5 redenen waarom jij je web & marketing wilt uitbesteden

18 oktober 2020
Anders dan anders
In verband met het Coronavirus werken we grotendeels vanuit huis. Afspraak maken? Dat kan! We staan namelijk net zo goed voor je klaar als anders.
Oké