Blogs

Wij schrijven periodiek waardevolle blogs voor jouw organisatie!

Altijd nieuwe artikelen

Content, content, content… Dat content King is begrijp je ondertussen. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan! Wij schrijven periodiek waardevolle blogs voor jouw organisatie. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is het vakinhoudelijk te checken. Appeltje-eitje toch?

Voordelen blogabonnement

  • Altijd nieuwe artikelen
  • Betere vindbaarheid
  • Onderdeel marketingstrategie
  • Tips, advies & goede raad

Waarom bloggen?

Wel eens van contentmarketing gehoord? Kort gezegd: met contentmarketing zet je jezelf neer als autoriteit in je vakgebied door een domein (of: onderwerp) te claimen. Het schrijven van blogs is hier – net als het inzetten van social media – een belangrijk onderdeel van. Door blogs te laten schrijven wordt er antwoord gegeven op vragen die leven bij jouw (potentiële) klanten.

Blogs laten schrijven door Wefabric

Hoewel bloggen veel tijd en energie vergt, is het een zeer effectief middel. Je bouwt namelijk een solide kennisbank op die jouw potentiële klanten overtuigd van jouw kennis en kunde en als extra service fungeert naar jouw huidige klanten. Dat wil jij toch? Blogs laten schrijven door Wefabric biedt een kwalitatieve uitkomst!

Om een consistente inzet van blogs te kunnen garanderen en het jou én ons zo eenvoudig mogelijk te maken werken we met een blogplanning. Door onderwerpen voor blogs voor een periode in te plannen wordt er minder ad-hoc gewerkt en bewaken we de vastgestelde marketingcommunicatiestrategie.

Wij schrijven de blogs voor je. We doen niet alleen een gedegen zoekwoordenanalyse, maar duiken eerst in het onderwerp door middel van onderzoek. De tone-of-voice passen we aan aan jouw bedrijf, je doelgroep en het communicatiemiddel. Je hoeft de tekst alleen nog vakinhoudelijk te checken, alvorens we het voor je op je website plaatsen en delen op social media.

Ook voor jouw bedrijf?

Wil jij weten of en hoe je contentmarketing kunt inzetten voor jouw organisatie? Bijvoorbeeld door blogs te laten schrijven?

Neem vrijblijvend contact op

 
Steeds meer zaken in de accountancy wereld gebeuren online. Inhoudelijke artikelen op de website zijn dan ook geen overbodige luxe. Zo blijven we onze klanten informeren en kunnen we potentiële klanten overtuigen. Wefabric verzorgd 1 tot 3 keer per maand nieuws- en blogartikelen. Ik hoef het alleen nog maar te checken op inhoud. Hartstikke fijn, zo kan ik bezig met mijn eigen werkzaamheden!
Janet Miedema Miedema Accountants
 
Betere vindbaarheid
Extra service
Onderdeel contentstrategie

Dit is waarom je moet bloggen

Leuk, zo’n blogabonnement. Maar.., wat doet het nu eigenlijk echt voor jouw organisatie? Daar kunnen we duidelijk over zijn: bloggen is een essentieel onderdeel van jouw marketingstrategie. Waarom? Stel, je hebt een fijn gesprek gehad met een potentiële klant. Deze klant zit een dag later thuis op de bank of weer achter zijn bureau en wil even rustig nalezen wat voor advies en tips jij hebt gegeven. Een gedegen database aan kwalitatieve artikelen biedt dan uitkomst. Oftewel: die database aan artikelen helpt je dus om van leads klanten te maken!

Voordelen

Een kwalitatieve kennisbank is niet de enige reden om te bloggen. Wij zetten de voordelen op een rij.

  • Betere vindbaarheid in Google en meer verkeer
  • Autoriteit claimen in jouw vakgebied
  • Altijd interessante content voor social media
  • Jarenlang profijt van de blog content
  • Doorlopend nieuwe berichten op je website

Dit doen we nog meer