Blogs

Wij schrijven periodiek waardevolle blogs voor jouw organisatie!

Blogs laten schrijven? Content is king!

Content, content, content… Dat content King is begrijp je ondertussen. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan! Wij schrijven periodiek waardevolle blogs voor jouw organisatie. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is het vakinhoudelijk te checken. Appeltje-eitje toch?

Blogs laten schrijven door Wefabric

Waarom bloggen?

Wel eens van contentmarketing gehoord? Kort gezegd: met contentmarketing zet je jezelf neer als autoriteit in je vakgebied door een domein (of: onderwerp) te claimen. Het schrijven van blogs is hier – net als het inzetten van social media – een belangrijk onderdeel van. Door blogs te laten schrijven wordt er antwoord gegeven op vragen die leven bij jouw (potentiële) klanten. Zo kun je bijvoorbeeld tips geven over het schilderen van een muur. Wordt dit artikel als waardevol gezien door jouw doelgroep, dan kunnen ze terecht komen op jouw blog wanneer ze zoeken op ‘Hoe schilder ik een muur?’. Hoewel bloggen veel tijd en energie vergt, is het een zeer effectief middel. Je bouwt namelijk een solide kennisbank op die jouw potentiële klanten overtuigd van jouw kennis en kunde en als extra service fungeert naar jouw huidige klanten. Dat wil jij toch ook? Blogs laten schrijven door Wefabric biedt een kwalitatieve uitkomst!

Blogs laten schrijven door Wefabric

Om een consistente inzet van blogs te kunnen garanderen en het jou én ons zo eenvoudig mogelijk te maken werken we met een blogplanning. Door onderwerpen voor blogs voor een periode in te plannen wordt er minder ad-hoc gewerkt en bewaken we de vastgestelde marketingcommunicatiestrategie. Wij schrijven de blogs voor je. We doen niet alleen een gedegen zoekwoordenanalyse, maar duiken eerst in het onderwerp door middel van onderzoek. De tone-of-voice passen we aan aan jouw bedrijf, je doelgroep en het communicatiemiddel. Je hoeft de tekst alleen nog vakinhoudelijk te checken, alvorens we het voor je op je website plaatsen en delen op social media.

beste blog laten schrijven

Ook voor jouw bedrijf?

Wil jij weten of en hoe je contentmarketing kunt inzetten voor jouw organisatie? Bijvoorbeeld door blogs te laten schrijven? Stuur ons een mail of bel met: 085 401 46 28, onze specialisten leggen het je graag uit!

DAP Van Waard tot Klif

“Wefabric realiseerde onze nieuwe website en zorgt voor een consistente inzet van marketing. Van begin tot einde was de communicatie duidelijk en het proces helder en inzichtelijk. Door middel van het periodiek bloggen en het inzetten van social media bereiken we onze doelgroep met concrete handvatten en tips over het verzorgen en houden van dieren. Hierbij is Wefabric zowel onze strategische, als uitvoerende partner.”

Willem de Vries

Dierenarts DAP Van Waard tot Klif

Bekijk onze cases

Elektrobode

Online verkoop van elektrotechnische materialen

Elektrobode.nl is een snelgroeiende webshop voor elektrotechnische materialen. Een ware groothandel op het web die het voor de expert én de leek zo eenvoudig mogelijk maakt om het juiste product te vinden.

Bekijk de case

Dinkla Verkeersopleidingen

Vol vertrouwen je rijbewijs halen!

Je rijbewijs halen doe je bij Dinkla Verkeersopleidingen. Of het nu gaat om het auto-, bromfiets-, motor-, E achter B en vrachtautorijbewijs: bij Dinkla kan het! Dinkla Verkeersopleidingen is aangesloten bij de BOVAG, werkt uitsluitend met gecertificeerde en vakbekwame instructeurs en heeft locaties in Balk en Sneek.

Bekijk de case

Mestverwerken.nu

Het beste aanbod VVO’s

Mestverwerken.nu is een online concept en onderdeel van landbouwstart.nl. Het doel van Mestverwerken is om de boer meer controle over het mest verwerken te geven, door VVO’s op een transparante wijze af te sluiten. Een betrouwbaar en overzichtelijk platform, welke gebruikers beoordelen met maar liefst een 8,8!

Bekijk de case

Van Waard tot Klif

De allerbeste zorg voor paard, gezelschaps- & landbouwhuisdier


Dierenartsenpraktijk Van Waard tot Klif streeft ernaar de beste zorg voor dieren te bieden. Met locaties in Koudum en Workum bedienen zij het grootste gedeelte van Zuidwest-Friesland. Of het nu gaat om je paard, hond, konijn of koe: bij DAP Van Waard tot Klif ben je aan het juiste adres!

Bekijk de case
Ontdek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen

Laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Het telefoonnummer is incorrect. Verwacht: 0612345678 of +31612345678
Vul het bovenstaande veld volledig in.