Google Business View

Laat met prachtige 360 graden foto's jouw bedrijf zien aan de buitenwereld

Google Business View als visitekaartje

Met Google Business View geef je je digitale visitekaartje af. En in plaats van dat zo’n visitekaartje tussen allerlei andere blijft slingeren en in de vergetelheid raakt, onthouden potentiële klanten de jouwe wel. Business View biedt jou namelijk de kans om een uniek eerste contactmoment te realiseren met internetgebruikers die op zoek zijn naar jou. Deze dienst is in opkomst en het duurt niet lang voordat elk bedrijf dit standaard heeft opgenomen in het online marketingplan. Wacht dus niet af tot al jouw concurrenten gebruik maken van Google Business View, maar stap direct in. Neem contact op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Wat is Google Business View?

In feite is het niets meer dan het welbekende Google Street View, waar je vast wel eens van gehoord, of gebruik van gemaakt hebt. Alleen dit keer zijn het geen foto’s van buiten, maar fraaie 360 graden opnames van de binnenkant van jouw pand. Ideaal voor reclamebureaus, horecagelegenheden, culturele instellingen, noem maar op. Eigenlijk is elke organisatie of bedrijf geschikt voor een mooie fotoreportage, zolang je maar een fysieke locatie hebt die de moeite waard is om te fotograferen. Laat potentiële klanten op een bijzondere manier kennis maken met jou door ze een kijkje te bieden bij jou binnen. Het maakt het geheel een stuk persoonlijker, waardoor men toch eerder geneigd is om jou te kiezen boven de jouw branchegenoten.

Een ander voordeel is dat het slechts een eenmalige kostenpost is. Een heldere factuur zonder onverwachte extra kosten, geen abonnement of dure addertjes onder het gras.

Google business view

Gecertificeerde fotograaf

Komen wij dat dan zelf doen? Jazeker. Onze gecertificeerde Google fotograaf komt met fotocamera, statief en alle toebehoren bij jou op locatie om het aantal benodigde panoramafoto’s te schieten. Meestal neemt dit tot maximaal twee uurtjes in beslag, maar het is tegelijkertijd een leuke actieve bezigheid. Wij raden namelijk altijd aan om ook de sfeer binnen het bedrijf te laten terugkomen op de foto’s. Het zorgt voor menselijkheid, warmte en een gevoel van vertrouwen bij toekomstige opdrachtgevers. Laat je personeel poseren en laat zien hoe het er dagelijks aan toe gaat.

Vervolgens worden de foto’s door de fotograaf zorgvuldig aan elkaar geplakt, zodat er een virtuele tour door jouw bedrijfspand ontstaat. Vaak heeft hij daarvoor slechts enkele werkdagen nodig, waarna je zelf heel eenvoudig jouw eigen tour kan delen op je website of via Facebook en andere kanalen van sociale media. De fotograaf zorgt ervoor dat de tour en de losse afbeeldingen ook op Google vindbaar worden.

Online zichtbaarheid

Omdat je gebruik maakt van de diensten van Google, word je beloond met een betere online zichtbaarheid. De virtuele tour wordt gekoppeld aan het originele Street View en getoond in de zoekresultaten.  Al met al versterken de effecten van Google Business View elkaar, waardoor je online vindbaarheid verbetert. Dat gaat zorgen voor meer klanten en op die manier heb je de investering al gauw terugverdiend.

Mestverwerken.nu

“In 2014 heeft Wefabric mestverwerken.nu gebouwd, in de tussentijd is mestverwerken.nu de grootste in zijn segment. Door het automatisch genereren van contracten en het volledig automatiseren van processen kan ik mijn andere bedrijven ook nog runnen. Ondertussen zijn we bezig om een platform te ontwikkelen voor alle andere concepten die ik bedenk, dat platform is Landbouwstart. Wefabric is met recht onze technische (web)partner.”

Ids Schaap

Eigenaar Mestverwerken.nu

Elektrobode

Online verkoop van elektrotechnische materialen

Elektrobode.nl is een snelgroeiende webshop voor elektrotechnische materialen. Een ware groothandel op het web die het voor de expert én de leek zo eenvoudig mogelijk maakt om het juiste product te vinden.

Bekijk de case

Dinkla Verkeersopleidingen

Vol vertrouwen je rijbewijs halen!

Je rijbewijs halen doe je bij Dinkla Verkeersopleidingen. Of het nu gaat om het auto-, bromfiets-, motor-, E achter B en vrachtautorijbewijs: bij Dinkla kan het! Dinkla Verkeersopleidingen is aangesloten bij de BOVAG, werkt uitsluitend met gecertificeerde en vakbekwame instructeurs en heeft locaties in Balk en Sneek.

Bekijk de case

Mestverwerken.nu

Het beste aanbod VVO’s

Mestverwerken.nu is een online concept en onderdeel van landbouwstart.nl. Het doel van Mestverwerken is om de boer meer controle over het mest verwerken te geven, door VVO’s op een transparante wijze af te sluiten. Een betrouwbaar en overzichtelijk platform, welke gebruikers beoordelen met maar liefst een 8,8!

Bekijk de case

Van Waard tot Klif

De allerbeste zorg voor paard, gezelschaps- & landbouwhuisdier


Dierenartsenpraktijk Van Waard tot Klif streeft ernaar de beste zorg voor dieren te bieden. Met locaties in Koudum en Workum bedienen zij het grootste gedeelte van Zuidwest-Friesland. Of het nu gaat om je paard, hond, konijn of koe: bij DAP Van Waard tot Klif ben je aan het juiste adres!

Bekijk de case
Ontdek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen

Laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Het telefoonnummer is incorrect. Verwacht: 0612345678 of +31612345678
Vul het bovenstaande veld volledig in.