Advies & Training

Een helder marketingadvies met oog voor resultaat!

Marketing en communicatie

Aan het succesvol inzetten van marketing en communicatie ligt een heldere strategie ten grondslag. Wefabric stippelt een duidelijke marketingroute uit voor jouw organisatie door het opstellen van een marketing- en communicatieadvies. Vervolgens zelf aan de slag met de inzet van marketing en communicatie? Met onze praktische trainingen functioneer jij in een mum van tijd als marketing- of communicatiemedewerker voor jouw bedrijf!

Advies

Een goede marketing- en communicatiestrategie komt voort uit een doelgroepanalyse, concurrentieanalyse en jouw communicatiedoelstellingen. Op basis daarvan wordt een strategie en de marketingcommunicatiemiddelen gekozen. Wij werken niet met dikke communicatieplannen, maar geven hands-on advies dat je direct kunt toepassen binnen jouw organisatie. Naast een concreet plan ontvang je een marketingcommunicatieplanning, zodat je overzichtelijk aan de slag kunt!

Training

Social media, SEO, bloggen of webteksten schrijven: bij Wefabric volg je de training die bij jou past! Wij geven de trainingen voor jou en je medewerkers in-company of bij ons op locatie, vanaf 6 personen. Minder dan 6 personen en toch met praktische handvatten aan de slag op het gebied van marketing? De trainers van onze dochter Superfoods voor MKB geven regelmatig praktische marketingworkshops in Sneek. Lees op hun website meer over de workshops of schrijf je meteen in!

Marketing en communicatie advies ontvangen of training volgen

Ben je geïnteresseerd in marketing en communicatie advies of lijkt het je wat om een marketing en communicatie training te volgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bij Wefabric ben je verzekerd van praktische adviezen voor jouw organisatie. Of dat nou op één vraagstuk is of door middel van meerdere workshops, wij helpen je graag op het gebied van marketing en communicatie.

 

Vuur & Vlam

“Voor mij als ambachtsmens leek het labyrint van social media marketing volledig onoverzichtelijk. Wefabric heeft in duidelijke en begrijpelijke taal concrete stappen aangereikt. Hun enthousiasme is aanstekelijk en de frisse, professionele kijk op mijn zaak heeft mij enorm geholpen!”

Kerstin Kapper

Goudsmid en eigenaar Vuur & Vlam

Bekijk onze cases

Elektrobode

Online verkoop van elektrotechnische materialen

Elektrobode.nl is een snelgroeiende webshop voor elektrotechnische materialen. Een ware groothandel op het web die het voor de expert én de leek zo eenvoudig mogelijk maakt om het juiste product te vinden.

Bekijk de case

Dinkla Verkeersopleidingen

Vol vertrouwen je rijbewijs halen!

Je rijbewijs halen doe je bij Dinkla Verkeersopleidingen. Of het nu gaat om het auto-, bromfiets-, motor-, E achter B en vrachtautorijbewijs: bij Dinkla kan het! Dinkla Verkeersopleidingen is aangesloten bij de BOVAG, werkt uitsluitend met gecertificeerde en vakbekwame instructeurs en heeft locaties in Balk en Sneek.

Bekijk de case

Mestverwerken.nu

Het beste aanbod VVO’s

Mestverwerken.nu is een online concept en onderdeel van landbouwstart.nl. Het doel van Mestverwerken is om de boer meer controle over het mest verwerken te geven, door VVO’s op een transparante wijze af te sluiten. Een betrouwbaar en overzichtelijk platform, welke gebruikers beoordelen met maar liefst een 8,8!

Bekijk de case

Van Waard tot Klif

De allerbeste zorg voor paard, gezelschaps- & landbouwhuisdier


Dierenartsenpraktijk Van Waard tot Klif streeft ernaar de beste zorg voor dieren te bieden. Met locaties in Koudum en Workum bedienen zij het grootste gedeelte van Zuidwest-Friesland. Of het nu gaat om je paard, hond, konijn of koe: bij DAP Van Waard tot Klif ben je aan het juiste adres!

Bekijk de case
Ontdek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen

Laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Het telefoonnummer is incorrect. Verwacht: 0612345678 of +31612345678
Vul het bovenstaande veld volledig in.