Advies & training

Een helder marketingadvies met oog op resultaat!

Advies & training

Aan het succesvol inzetten van marketing en communicatie ligt een heldere strategie ten grondslag. Wefabric stippelt een duidelijke marketingroute uit voor jouw organisatie door het opstellen van een marketingadvies.

Dit doen we

  • Heldere strategie
  • Praktische handvatten
  • Zelf aan de slag of door ons laten uitvoeren

Bedrijven die je voor gingen

Hands-on advies. Direct toepasbaar.

Wij werken niet met dikke communicatieplannen, maar geven hands-on marketingadvies dat je direct kunt toepassen binnen jouw organisatie. Naast een concreet plan ontvang je een marketingcommunicatieplanning, zodat je overzichtelijk aan de slag kunt!

Social media, SEO, bloggen of webteksten schrijven: bij Wefabric volg je de training die bij jou past! Wij geven de trainingen voor jou en je medewerkers in-company of bij ons op locatie, al vanaf één persoon!

Een goede marketing- en communicatiestrategie komt voort uit een doelgroepanalyse, concurrentieanalyse en jouw communicatiedoelstellingen. Op basis daarvan wordt een strategie en de marketingcommunicatie middelen gekozen.

Bij Wefabric ben je verzekerd van praktische adviezen voor jouw organisatie. Of dat nou op één vraagstuk is of door middel van meerdere workshops, wij helpen je graag op het gebied van marketing en communicatie. Ben je geïnteresseerd in marketing en communicatie advies of lijkt het je wat om een marketing en communicatie training te volgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

"Wefabric vertelde in een effectieve training alles over het inzetten van MailChimp. Zo kon ik eenvoudig zelf aan de slag met e-mailmarketing! Extra fijn: voor vragen kan ik altijd bij ze terecht.

Pytsje Bokma Natuurboerderij De Gouden Boaiem

Naast advies & training doen we nog veel meer