SEO & SEA

Hogere ranking in Google met SEO, snelle resultaten met SEA

Online vindbaarheid verbeteren

Stel, je hebt een prachtige website of -shop laten ontwikkelen, maar de verkopen of contactaanvragen blijven achterwege. Of je wilt juist een (nieuwe) shop of website laten maken en hiermee meer potentiële klanten op je website krijgen. Wil je meer leads of verkopen, maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Geen zorgen, Wefabric zorgt ervoor dat jouw online vindbaarheid verbetert. Onze SEO- en SEA-specialisten zijn gedreven om jouw bedrijf hoger en/of bovenaan in Google te krijgen. Hiermee kunnen potentiële klanten jouw website sneller vinden en zal het aantal websitebezoekers aanzienlijk stijgen.

Wat is SEO en SEA?

Je online vindbaarheid verbeteren? Het focussen op SEO (Search Engine Optimalization) en SEA (Search Engine Advertising) helpt je daarbij. Of het nu gaat om het online aanschaffen van een technisch onderdeel of het zoeken naar de leukste winkeladresjes in een stad: SEO & SEA zijn niet meer weg te denken in de online marketingstrategie.

SEO, hogere ranking in Google

Met het inzetten van SEO zorg je ervoor dat je een hogere ranking in de organische zoekresultaten van Google krijgt, zonder hiervoor te hoeven betalen. Hoe hoog je in Google eindigt is afhankelijk van diverse factoren. Zo is een goede techniek van je website van belang, maar ook de waarde die jouw website heeft voor bezoekers. Het inzetten van zoekmachineoptimalisatie vergt een lange adem en een consistente en daadkrachtige aanpak. Onze SEO-specialisten vertellen je waar jij je website kunt verbeteren en helpen je graag met het implementeren en uitvoeren van de werkzaamheden.

SEA, voor snelle resultaten

Meer websitebezoekers? Meer aankopen in je webshop? Of juist meer offerteaanvragen? Google AdWords helpt je daarbij! Door het effectief inzetten van betaalde advertentiecampagnes in Google behaal je snel resultaat. Een goede AdWords-strategie is ontzettend belangrijk. Immers: hoe gerichter jij je doelgroep bereikt, hoe meer aankopen en hoe lager de advertentiekosten. Wil jij je bestaande AdWords campagne laten optimaliseren? Of wil je weten wat Google AdWords voor jouw organisatie kan betekenen? Onze SEA-specialisten staan voor je klaar!

Dinkla Verkeersopleidingen

“Waar de focus voorheen lag op het adverteren in kranten, hebben we onder leiding van Wefabric het roer omgegooid. Via het online boekingssysteem is de drempel laag voor leerlingen om zich in te schrijven voor het rijbewijs. Verder zorgt Wefabric voor periodieke blogs, het onderhouden van de website en de inzet van social media.”

Akkelyn Fopma

Eigenaar Dinkla Verkeersopleidingen

Bekijk onze cases

Elektrobode

Online verkoop van elektrotechnische materialen

Elektrobode.nl is een snelgroeiende webshop voor elektrotechnische materialen. Een ware groothandel op het web die het voor de expert én de leek zo eenvoudig mogelijk maakt om het juiste product te vinden.

Bekijk de case

Dinkla Verkeersopleidingen

Vol vertrouwen je rijbewijs halen!

Je rijbewijs halen doe je bij Dinkla Verkeersopleidingen. Of het nu gaat om het auto-, bromfiets-, motor-, E achter B en vrachtautorijbewijs: bij Dinkla kan het! Dinkla Verkeersopleidingen is aangesloten bij de BOVAG, werkt uitsluitend met gecertificeerde en vakbekwame instructeurs en heeft locaties in Balk en Sneek.

Bekijk de case

Mestverwerken.nu

Het beste aanbod VVO’s

Mestverwerken.nu is een online concept en onderdeel van landbouwstart.nl. Het doel van Mestverwerken is om de boer meer controle over het mest verwerken te geven, door VVO’s op een transparante wijze af te sluiten. Een betrouwbaar en overzichtelijk platform, welke gebruikers beoordelen met maar liefst een 8,8!

Bekijk de case

Van Waard tot Klif

De allerbeste zorg voor paard, gezelschaps- & landbouwhuisdier


Dierenartsenpraktijk Van Waard tot Klif streeft ernaar de beste zorg voor dieren te bieden. Met locaties in Koudum en Workum bedienen zij het grootste gedeelte van Zuidwest-Friesland. Of het nu gaat om je paard, hond, konijn of koe: bij DAP Van Waard tot Klif ben je aan het juiste adres!

Bekijk de case

Office IT

Specialist in innovatieve IT oplossingen

Office IT is de partner op het gebied van IT oplossingen. Of het nu gaat om het implementatie of advies, Office IT is de full-service dienstverlener! Vanuit Sneek bedienen zij een breed scala aan klanten: van starters tot gevestigde bedrijven.

Bekijk de case
Ontdek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen

Laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Het telefoonnummer is incorrect. Verwacht: 0612345678 of +31612345678
Vul het bovenstaande veld volledig in.