Webteksten

Aansprekende teksten voor jouw doelgroep, geoptimaliseerd voor Google

Om te zorgen dat je website goed vindbaar is voor zoekmachines zijn krachtige webteksten van essentieel belang. Een gedegen zoekwoordenanalyse zorgt ervoor dat de teksten aansluiten bij de onderwerpen waarop (potentiële) klanten zoeken. Daarbij is het belangrijk dat de teksten goed leesbaar zijn en logisch zijn opgezet. Dit leidt bezoekers op de juiste manier door de website en helpt om belangrijke elementen snel te kunnen scannen.

Logische route

Aan de basis van een goede website staat een duidelijke websitestructuur. De zoekwoordenanalyse zorgt ervoor dat alle relevante pagina’s op je website worden weergegeven. Zijn je (potentiële) klanten op je website beland? Dan is het zaak dat ze zo snel mogelijk en zo duidelijk mogelijk de juiste informatie kunnen vergaren. Maar dat niet alleen: ze dienen natuurlijk ook te worden getriggerd met de juiste call-to-action!

Naar de laatste Google-eisen

Wanneer je in het bezit bent van een website wil je natuurlijk ook goed worden gevonden in zoekmachines. De webteksten van Wefabric worden geschreven naar de laatste eisen van Google. Zo worden ze standaard aangeleverd met het juiste zoekwoord, URL, metatitel en metatekst.

Gratis webcheck

Benieuwd of jouw webteksten nog aan de eisen voldoen? Neem contact op voor een vrijblijvende scan van jouw webteksten!

Vuur & Vlam

“Voor mij als ambachtsmens leek het labyrint van social media marketing volledig onoverzichtelijk. Wefabric heeft in duidelijke en begrijpelijke taal concrete stappen aangereikt. Hun enthousiasme is aanstekelijk en de frisse, professionele kijk op mijn zaak heeft mij enorm geholpen!”

Kerstin Kapper

Goudsmid en eigenaar Vuur & Vlam

Bekijk onze cases

Elektrobode

Online verkoop van elektrotechnische materialen

Elektrobode.nl is een snelgroeiende webshop voor elektrotechnische materialen. Een ware groothandel op het web die het voor de expert én de leek zo eenvoudig mogelijk maakt om het juiste product te vinden.

Bekijk de case

Dinkla Verkeersopleidingen

Vol vertrouwen je rijbewijs halen!

Je rijbewijs halen doe je bij Dinkla Verkeersopleidingen. Of het nu gaat om het auto-, bromfiets-, motor-, E achter B en vrachtautorijbewijs: bij Dinkla kan het! Dinkla Verkeersopleidingen is aangesloten bij de BOVAG, werkt uitsluitend met gecertificeerde en vakbekwame instructeurs en heeft locaties in Balk en Sneek.

Bekijk de case

Mestverwerken.nu

Het beste aanbod VVO’s

Mestverwerken.nu is een online concept en onderdeel van landbouwstart.nl. Het doel van Mestverwerken is om de boer meer controle over het mest verwerken te geven, door VVO’s op een transparante wijze af te sluiten. Een betrouwbaar en overzichtelijk platform, welke gebruikers beoordelen met maar liefst een 8,8!

Bekijk de case

Van Waard tot Klif

De allerbeste zorg voor paard, gezelschaps- & landbouwhuisdier


Dierenartsenpraktijk Van Waard tot Klif streeft ernaar de beste zorg voor dieren te bieden. Met locaties in Koudum en Workum bedienen zij het grootste gedeelte van Zuidwest-Friesland. Of het nu gaat om je paard, hond, konijn of koe: bij DAP Van Waard tot Klif ben je aan het juiste adres!

Bekijk de case

Office IT

Specialist in innovatieve IT oplossingen

Office IT is de partner op het gebied van IT oplossingen. Of het nu gaat om het implementatie of advies, Office IT is de full-service dienstverlener! Vanuit Sneek bedienen zij een breed scala aan klanten: van starters tot gevestigde bedrijven.

Bekijk de case
Ontdek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen

Laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Het telefoonnummer is incorrect. Verwacht: 0612345678 of +31612345678
Vul het bovenstaande veld volledig in.