WordPress website laten maken

WordPress website laten maken?

Op maat gemaakt en passend bij jouw doelgroep

“Ik heb laatst een WordPress website laten maken“, is een veelgebruikte zin door ondernemers van deze tijd. Heel begrijpelijk, want een website die in WordPress is gemaakt biedt talloze mogelijkheden. Het content management systeem (CMS) is gemakkelijk in gebruik en wanneer je eenmaal de eigenaar bent van een WordPress website heb je alles zelf in de hand. Ben je benieuwd naar de vele voordelen van het meest bekende CMS ter wereld en wat wij daarin voor jouw kunnen betekenen? Lees dan snel verder of neem via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden voor jouw WordPress website, -shop of blogsite.

Voordelen WordPress websites

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Vele functionaliteiten
  • Maatwerk
  • Veilig
  • Zoekmachine vriendelijk

Waarom een WordPress website laten maken?

Het open source CMS systeem van WordPress is uitermate geschikt om een website in te laten maken. Ook een webshop via dit systeem is tegenwoordig een veelgebruikte mogelijkheid. Door de groeiende populariteit van dit CMS, komen er ook steeds meer toepassingen beschikbaar die je kunt koppelen aan je website of webshop. Deze plug-ins zorgen ervoor dat jouw website nog meer mogelijkheden krijgt, gebruiksvriendelijker kan worden en/of hulp kan bieden bij de online vindbaarheid in Google. We leggen duidelijk de nadruk op ‘kan’ aangezien plug-ins niet altijd de beste oplossing bieden. 

wordpress website laten maken

Daarnaast ondersteunt WordPress koppelingen met jouw CRM-systeem en verschillende social media kanalen. Op die manier behoud je het overzicht en heb je alles onder één dak. Laat een WordPress website maken voor jouw:

Vraag meer informatie aan

Aanpasbaarheid

WordPress websites kunnen worden uitgebreid met vele functionaliteiten. Je kan dit doen door middel van standaard plug-ins, maar wij doen vooral aan maatwerk oplossingen door eigen modules. Populaire plugins zoals WooCommerce en Yoast SEO bieden vaak een goede oplossing, maar wij bieden met onze modules ook mogelijkheden om diverse systemen te koppelen of bijvoorbeeld op een eenvoudige manier werknemers toe te voegen. Het prettige van WordPress is dat alles voor zich spreekt en je het jezelf als het ware automatisch eigen maakt. Je bent dus geen kostbare uren kwijt aan het uitvogelen van allerlei lastige systemen. De meestgebruikte module bij ons is MailChimp. Na het invoegen van deze module en deze te koppelen aan je CRM-systeem verstuur je heel eenvoudig nieuwsbrieven vanuit MailChimp.

Responsive website

Uiteraard leveren we jouw site in een responsive design. Dat wil zeggen dat de functionaliteit ook op mobiele apparaten optimaal werkt. Steeds meer bezoekers en aanvragen worden gedaan via deze mobiele devices (tablet en mobiel). Een responsive website is onmisbaar voor elke ondernemer.

Online vindbaarheid

Naast de technische kant van het verhaal, helpen we je ook graag bij de online vindbaarheid. Onze professionele tekstschrijvers zijn ware woordenkunstenaars. Dankzij specialistische kennis schrijven zij zoekmachinevriendelijke webteksten en optimaliseren ze jouw pagina’s door middel van de juiste zoekwoorden, afbeeldingen en eventueel video of koppeling met Google Maps.

 
Meedenken over efficiënte optimalisaties op technisch gebied en deze vervolgens daadkrachtig doorvoeren: dat is de werkwijze die Wefabric kenmerkt. Door een heldere visie op techniek en breed inzetbare developers hebben we al vele winstgevende verbeteringen kunnen doorvoeren. Wefabric biedt effectieve oplossingen, op maat gemaakt voor ons én onze klanten!
Alfons Reinders Elektrobode
 
Beveiligde verbinding
Snel en stabiel
Zoekmachine vriendelijk

WordPress website: snel, veilig én gebruiksvriendelijk

Het maken van een website in WordPress is een van onze specialiteiten. De WordPress specialisten bij Wefabric maken jouw website precies zoals jij het wilt hebben. Daarbij denken we met jou mee om de uiteindelijke resultaten zo positief mogelijk te laten zijn, want daar gaat het om toch? De websitebouwers maken jouw WordPress website in een prachtig UX design en zorgen voor een snelle laadtijd en een veilige omgeving voor jou en je bezoeker.

Vraag meer informatie aan

Marketingcampagne nodig? Wij helpen je verder!

Specialist in WordPress

Wij zijn specialist in WordPress websites. Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van websites en webshops in het meest populaire CMS-systeem ter wereld is maatwerk bij ons standaard. Omdat we rekening houden met jouw wensen, krijg je een unieke website die op maat voor jou is gemaakt, met de plugins en koppelingen die jij wilt.

  • Krachtig design, aangepast op jouw organisatie
  • Razendsnelle laadtijd
  • Koppeling met MailChimp & social media
  • Gebruiksvriendelijk design
  • Koppeling met CRM-systeem

Naast WordPress websites doen we nog veel meer