Websites

Op maat gemaakt voor jouw bedrijf, naar de meest moderne maatstaven

Online net zo goed vertegenwoordigd zijn als offline? Dat realiseren wij voor je. Bij ons is een website niet slechts een online visitekaartje, maar veel méér! Niets is standaard: zo passen we zowel het design als de techniek aan op jouw organisatie en jouw doelgroep en komen we met een concreet advies hoe je jouw online omgeving kunt inzetten.

Sterke visuele elementen

Een website moet jouw doelgroep prikkelen. Nieuwsgierig maken. Aansporen actie te ondernemen. De websites van Wefabric doen dit allemaal! Onze designer maakt prachtige én effectieve designs met sterke visuele elementen. Onze developers zorgen ervoor dat de techniek aan de hoogste eisen voldoet en onze tekstschrijver zorgt voor prikkelende tekstuele content.

Toegankelijk CMS

Onze websites worden gebouwd in WordPress, een open source CMS. Dit betekent dat je de website eenvoudig zelf kunt aanpassen. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte CMS. Wij leveren uitsluiten maatwerk. Zo weet je zeker dat de techniek voldoet en blijft voldoen aan jouw wensen!

Dit zijn onze websites

De websites van Wefabric worden, afhankelijk van jouw wens, voorzien van de volgende functionaliteiten:

  • Krachtig design, aangepast op jouw organisatie
  • Razendsnelle laadtijd
  • Koppeling met MailChimp & social media
  • UX-design
  • Koppeling met CRM-systeem
  • Responsive design

Veilig en snel

Veiligheid en snelheid staan bij de Wefabric websites hoog in het vaandel. We bieden hosting en onderhoud van de hoogste kwaliteit, zodat jouw website te allen tijde optimaal beveiligd is en razendsnel wordt geladen.

Elektrobode.nl

“Meedenken over efficiënte optimalisaties op technisch gebied en deze vervolgens daadkrachtig doorvoeren: dat is de werkwijze die Wefabric kenmerkt. Door een heldere visie op techniek en breed inzetbare developers hebben we al vele winstgevende verbeteringen kunnen doorvoeren. Wefabric biedt effectieve oplossingen, op maat gemaakt voor ons én onze klanten!”

Alfons Reinders

Eigenaar Elektrobode.nl

Bekijk onze cases

Elektrobode

Online verkoop van elektrotechnische materialen

Elektrobode.nl is een snelgroeiende webshop voor elektrotechnische materialen. Een ware groothandel op het web die het voor de expert én de leek zo eenvoudig mogelijk maakt om het juiste product te vinden.

Bekijk de case

Dinkla Verkeersopleidingen

Vol vertrouwen je rijbewijs halen!

Je rijbewijs halen doe je bij Dinkla Verkeersopleidingen. Of het nu gaat om het auto-, bromfiets-, motor-, E achter B en vrachtautorijbewijs: bij Dinkla kan het! Dinkla Verkeersopleidingen is aangesloten bij de BOVAG, werkt uitsluitend met gecertificeerde en vakbekwame instructeurs en heeft locaties in Balk en Sneek.

Bekijk de case

Mestverwerken.nu

Het beste aanbod VVO’s

Mestverwerken.nu is een online concept en onderdeel van landbouwstart.nl. Het doel van Mestverwerken is om de boer meer controle over het mest verwerken te geven, door VVO’s op een transparante wijze af te sluiten. Een betrouwbaar en overzichtelijk platform, welke gebruikers beoordelen met maar liefst een 8,8!

Bekijk de case

Van Waard tot Klif

De allerbeste zorg voor paard, gezelschaps- & landbouwhuisdier


Dierenartsenpraktijk Van Waard tot Klif streeft ernaar de beste zorg voor dieren te bieden. Met locaties in Koudum en Workum bedienen zij het grootste gedeelte van Zuidwest-Friesland. Of het nu gaat om je paard, hond, konijn of koe: bij DAP Van Waard tot Klif ben je aan het juiste adres!

Bekijk de case

Office IT

Specialist in innovatieve IT oplossingen

Office IT is de partner op het gebied van IT oplossingen. Of het nu gaat om het implementatie of advies, Office IT is de full-service dienstverlener! Vanuit Sneek bedienen zij een breed scala aan klanten: van starters tot gevestigde bedrijven.

Bekijk de case

Ontdek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen

Laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Het telefoonnummer is incorrect. Verwacht: 0612345678 of +31612345678
Vul het bovenstaande veld volledig in.