Webteksten

Aansprekende teksten voor jouw doelgroep, geoptimaliseerd voor Google

Webteksten laten schrijven

Wil je webteksten laten schrijven die zowel aansluiten op je doelgroep als op Google? Schakel dan de content specialisten van Wefabric in! Om te zorgen dat je website goed vindbaar is voor zoekmachines zijn krachtige webteksten van essentieel belang. Een gedegen zoekwoordenanalyse zorgt ervoor dat de teksten aansluiten bij de onderwerpen waarop (potentiële) klanten zoeken. Daarbij is het belangrijk dat de teksten goed leesbaar zijn en logisch zijn opgezet. Dit leidt bezoekers op de juiste manier door de website en helpt om belangrijke elementen snel te kunnen scannen. Door webteksten te laten schrijven door Wefabric ben je verzekerd van een doelgerichte schrijfwijze dat aansluit bij de zoektermen van jouw klanten.

Logische route

Aan de basis van een goede website staat een duidelijke websitestructuur. De zoekwoordenanalyse zorgt ervoor dat alle relevante pagina’s op je website worden weergegeven. Zijn je (potentiële) klanten op je website beland? Dan is het zaak dat ze zo snel mogelijk en zo duidelijk mogelijk de juiste informatie kunnen vergaren. Maar dat niet alleen: ze dienen natuurlijk ook te worden getriggerd met de juiste call-to-action!

Naar de laatste Google-eisen

Wanneer je in het bezit bent van een website wil je natuurlijk ook goed worden gevonden in zoekmachines. Hoe komen jouw bezoekers anders op je website? De webteksten van Wefabric worden geschreven naar de laatste eisen van Google. Zo worden ze standaard aangeleverd met het juiste zoekwoord, URL, metatitel en metatekst.

Gratis webcheck

Benieuwd of jouw webteksten nog aan de eisen voldoen? Neem contact op voor een vrijblijvende scan van jouw webteksten!

Elektrobode.nl

“Meedenken over efficiënte optimalisaties op technisch gebied en deze vervolgens daadkrachtig doorvoeren: dat is de werkwijze die Wefabric kenmerkt. Door een heldere visie op techniek en breed inzetbare developers hebben we al vele winstgevende verbeteringen kunnen doorvoeren. Wefabric biedt effectieve oplossingen, op maat gemaakt voor ons én onze klanten!”

Alfons Reinders

Eigenaar Elektrobode.nl

Bekijk onze cases

Elektrobode

Online verkoop van elektrotechnische materialen

Elektrobode.nl is een snelgroeiende webshop voor elektrotechnische materialen. Een ware groothandel op het web die het voor de expert én de leek zo eenvoudig mogelijk maakt om het juiste product te vinden.

Bekijk de case

Dinkla Verkeersopleidingen

Vol vertrouwen je rijbewijs halen!

Je rijbewijs halen doe je bij Dinkla Verkeersopleidingen. Of het nu gaat om het auto-, bromfiets-, motor-, E achter B en vrachtautorijbewijs: bij Dinkla kan het! Dinkla Verkeersopleidingen is aangesloten bij de BOVAG, werkt uitsluitend met gecertificeerde en vakbekwame instructeurs en heeft locaties in Balk en Sneek.

Bekijk de case

Mestverwerken.nu

Het beste aanbod VVO’s

Mestverwerken.nu is een online concept en onderdeel van landbouwstart.nl. Het doel van Mestverwerken is om de boer meer controle over het mest verwerken te geven, door VVO’s op een transparante wijze af te sluiten. Een betrouwbaar en overzichtelijk platform, welke gebruikers beoordelen met maar liefst een 8,8!

Bekijk de case

Van Waard tot Klif

De allerbeste zorg voor paard, gezelschaps- & landbouwhuisdier


Dierenartsenpraktijk Van Waard tot Klif streeft ernaar de beste zorg voor dieren te bieden. Met locaties in Koudum en Workum bedienen zij het grootste gedeelte van Zuidwest-Friesland. Of het nu gaat om je paard, hond, konijn of koe: bij DAP Van Waard tot Klif ben je aan het juiste adres!

Bekijk de case
Ontdek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen

Laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Het telefoonnummer is incorrect. Verwacht: 0612345678 of +31612345678
Vul het bovenstaande veld volledig in.