Dinkla Verkeers opleidingen

Vol vertrouwen je rijbewijs halen!

Resultaat

De voordelen

  • Online boekingssysteem
  • Totaal vernieuwde marketingstrategie
  • Consistentie inzet social media & blogs
  • Geslaagde leerlingen online

Over de kop

Wefabric ondersteunde Dinkla Verkeersopleidingen met het totaal vernieuwen van hun marketingcommunicatiestrategie. Dit resulteerde in een transitie van traditioneel adverteren naar een effectieve en gevarieerde inzet van online en offline middelen. Met een duidelijk doel voor ogen: top-of-mind zijn als het gaat om het behalen van een rijbewijs. Een nieuwe website, het schrijven van blogs over relevante onderwerpen, het actief inzetten van Facebook, Twitter en Instagram én het inzetten van geslaagde leerlingen als ambassadeurs zijn de focus in deze hernieuwde strategie.

Van een fotoshoot tot aan het trainen van instructeurs: wij mochten het doen! En Dinkla? Die zien we nu niet alleen meer overal rijden in de regio, maar komen we ook tegen in de bioscoop, op alle relevante social media en bij iedere geslaagde leerling in de vorm van de énige, echte Dinkla-zonnebril!

Online boeken van lessen

Dinkla had een duidelijke wens en heldere doelstelling met betrekking tot de website: de stap verkleinen voor leerlingen om een (proef)les te boeken. Dit realiseerden we door een online boekingssysteem te koppelen met de website. Het boeken van een les is in een mum van tijd gedaan, waardoor er een flinke aanwas van nieuwe leerlingen is.

 
Waar de focus voorheen lag op het adverteren in kranten, hebben we onder leiding van Wefabric het roer omgegooid. Wefabric zorgt voor periodieke blogs, het onderhouden van de website en de inzet van social media.
Edwin Kooistra Dinkla Verkeersopleidingen
 

Je rijbewijs halen doe je bij Dinkla Verkeersopleidingen. Of het nu gaat om het auto-, bromfiets-, motor-, E achter B en vrachtautorijbewijs: bij Dinkla kan het! Dinkla Verkeersopleidingen is aangesloten bij de BOVAG, werkt uitsluitend met gecertificeerde en vakbekwame instructeurs en heeft locaties in Balk en Sneek.

Lees ook deze artikelen

Nieuws

Gratis Frieslandbezorgt.nl voor getroffen ondernemers Coronacrisis

24 maart 2020

Marketing

Wefabric Favourites: handige marketingtools

9 maart 2020

Nieuws

[UITNODIGING] Kom je op 6 februari naar NXT?

26 januari 2020

Bekijk meer bedrijven waar we mee samenwerken

Wij werken thuis
In verband met het Coronavirus werken we in ieder geval t/m 28 april vanuit huis. We staan echter nét zo goed voor je klaar. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten!
Oké