Elektrobode

Online verkoop van elektrotechnische materialen

Resultaat

De voordelen

  • Uniek productbeheersysteem
  • >3000% snelheidswinst
  • 180+ uren tijdswinst
  • Automatische product update proces

Bekijk de resultaten

Webshop

Proces

Inventarisatie wensen Elektrobode

We zijn gestart met het bepalen van de belangrijkste punten voor het nieuwe systeem. Dit waren voornamelijk het koppelen van diverse leveranciers en meerdere webshops en een automatisch update proces.

Functioneel ontwerp

Na de inventarisatie van de wensen zijn we van start gegaan met het functioneel ontwerp. Enkele elementen konden we hergebruiken uit de eerste versie van het systeem. De rest is van de grond af opgebouwd. In het nieuwe systeem zijn er verder veel verbeteringen en optimalisaties uitgevoerd.

Uitwerking

Nu de optimalisaties en verbeteringen zijn doorgevoerd in het nieuwe systeem blijven we bezig om de shop up-to-date te houden. Zo kan een veilige, snelle en stabiele webshop worden gegarandeerd!

Na een ontwikkelperiode van een jaar staat het systeem nu als een huis en is het klaar voor de toekomst!

 
Meedenken over efficiënte optimalisaties op technisch gebied en deze vervolgens daadkrachtig doorvoeren: dat is de werkwijze die Wefabric kenmerkt. Door een heldere visie op techniek en breed inzetbare developers hebben we al vele winstgevende verbeteringen kunnen doorvoeren. Wefabric biedt effectieve oplossingen, op maat gemaakt voor ons én onze klanten!
Alfons Reinders Elektrobode
 

Snel, overzichtelijk en toegankelijk

Overzicht is niet het eerste waar je aan denkt wanneer het gaat om 500.000+ producten, met gezamenlijk 6 miljoen producteigenschappen. Het op maat gemaakte, unieke productbeheersysteem van Elektrobode.nl zorgt niet alleen voor overzichtelijke en toegankelijke omgeving, maar ook voor een razendsnelle webshop. Het resultaat? >3000% snelheidswinst ten opzichte van het oude systeem én 180+ uren tijdswinst per jaar door onder andere een automatisch product updateproces.

Lees ook deze artikelen

Nieuws

Gratis Frieslandbezorgt.nl voor getroffen ondernemers Coronacrisis

24 maart 2020

Marketing

Wefabric Favourites: handige marketingtools

9 maart 2020

Nieuws

[UITNODIGING] Kom je op 6 februari naar NXT?

26 januari 2020

Bekijk meer bedrijven waar we mee samenwerken

Wij werken thuis
In verband met het Coronavirus werken we in ieder geval t/m 28 april vanuit huis. We staan echter nét zo goed voor je klaar. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten!
Oké