Eztat

Ontwikkeling & doorontwikkeling

Focus op online vindbaarheid

Craft CMS & Laravel

)

Met het Eztat platform kunnen er eenvoudig kopieën worden gemaakt van een uitgekristalliseerde website. Sluit er een nieuwe makelaar aan bij Eztat? Dan kan er binnen een handomdraai een nieuwe website worden gerealiseerd. Keuze uit diverse designs en varianten, eenvoudig door Eztat zelf aan te passen naar de huisstijl van de betreffende makelaar. Online scoren is een must: de websites voldoen daarom aan hoge SEO-eisen.

Dit doen we voor Eztat

  • Ontwikkeling
  • Design
  • Functioneel ontwerp
  • Doorontwikkeling
"

Het platform bevat niet alleen templates en kopieën voor websites, maar ook diverse API-koppelingen om data op te halen vanuit het CRM-systeem van de makelaars. De structuur en opzet van het systeem maakt dat we betrouwbare, snelle websites kunnen leveren die voldoen aan alle eisen van onze makelaars.

"
Robbie van der Werf

Actieve markt, snelle website

Woningen gaan als warme broodjes over de toonbank; de markt én de consument verandert. Tijd voor makelaarskantoren om zich daar aan te conformeren. Online is daarbij key: daarom levert Eztat tools & ondersteuning om te groeien. Om de snelle markt ook snel van een website te kunnen voorzien bouwden wij een platform waarbij diverse kopieën eenvoudig opgezet kunnen worden. De marketingprofessionals bij Eztat kunnen er vervolgens een website van maken die naadloos aansluit op de marketingstrategie van de makelaar.

Craft CMS x Laravel

Door het traject te starten met een uitgebreide functionele fase, is er een platform ontwikkeld dat duurzaam ingezet kan worden. Welke elementen komen op welke manier naar voren in de websites? Welke functionaliteiten zijn een must voor makelaars en woningzoekenden? De functionaliteiten zijn zo breed mogelijk in kaart gebracht: wat voor de ene makelaar belangrijk is, hoeft voor een ander niet van belang te zijn. Het Eztat platform is gerealiseerd in Craft CMS. Dit geeft de marketeers van Eztat de gelegenheid om diverse functionaliteiten flexibel in te zetten en om content leidend te maken: ontzettend belangrijk voor de online strategie. Craft CMS is gecombineerd met Laravel, wat optimale veiligheid en snelheid garandeert.

De specialisten