Het Witte Huis

Consistent aanwezig op social media

Binding creëren met de doelgroep

Vergroten van groep volgers

)

Hotel-restaurant Het Witte Huis

Op de kaart: social media beheer

Voor goed eten, een hotelovernachting of een feestlocatie ben je bij Het Witte Huis aan het juiste adres! Om zoveel mogelijk mensen hiermee te laten kennismaken zorgen wij voor de aanwezigheid op social media.

logo-Het-Witte-Huis

Resultaten

Social media

"

Door Wefabric hebben wij een consistente inzet van onze social media en creëren wij meer binding met onze doelgroep.

"
Margit Duursma

Facts & figures

Op een prachtige locatie tussen de bossen vind je hotel-restaurant Het Witte Huis. Sinds jaar en dag een begrip in Olterterp. Er komen klanten vanuit binnen- én buitenland. In het restaurant kun je de genieten van meest uiteenlopende (lokale) gerechten of kiezen voor shared dining. Ben je bij Het Witte Huis? Dan kun je de omgeving ontdekken. Een omgeving die je trakteert op prachtige weilanden, zandduinen, heide én bossen. De ideale uitvalsbasis in Friesland!

Online aanwezig zijn én blijven

Het Witte Huis heeft heel veel te bieden voor haar klanten. Je kunt dineren in het uitgebreide restaurant of overnachten in het 3-sterren hotel. Een hotel-restaurant brengt de nodige drukte met zich mee. Zo komt social media vaak op de tweede plaats of is er niet de focus om het professioneel in te zetten. Doordat wij dit nu voor deze drukke horecaondernemers uit handen nemen kunnen zij zich bezig houden met hun hotel-restaurant. Zo zijn én blijven ze continu online aanwezig. Wij staan klaar voor advies of een dosis creativiteit wanneer dit nodig is! Kortom: werk aan (de winkel) het hotel-restaurant!

Social menu

We stelden het juiste menu samen en gingen aan de slag! Wij zijn gestart met het realiseren van een contentkalender, zo zorgen we voor een professionele en consistente inzet van berichten op social media. Daarnaast genereren we meer bereik door de inzet van social advertising. Dit zorgt voor naamsbekendheid en het bereiken nieuwe doelgroepen, want bij Het Witte Huis, voelt iedereen zich thuis! “Doordat Wefabric ons social media nu overneemt, kunnen wij onze tijd besteden aan ons hotel-restaurant. Daarbij zijn wij verzekerd van continue online aanwezigheid”. – Margit Duursma

Consistent en professioneel

Het resultaat? Het Witte Huis kan hun tijd besteden aan hun hotel-restaurant en is toch continu online aanwezig. De social media kanalen worden voortdurend gemonitord. Door de consistente en professionele inzet is er de afgelopen periode meer interactie en betrokkenheid onder de volgers ontstaan. Maar dat niet alleen: het witte huis profiteert op deze manier van een marketingafdeling op afstand en is dus verzekerd van een flinke dosis creatieve ideeën, hulp bij het inzetten van marketingactiviteiten én doorlopend advies over nieuwe trends en ontwikkelingen.

Maak kennis met de experts