Mestverwerken.nu

Resultaat

Een website met een webwinkel voor dierlijke mest, speciaal gemaakt voor de veehouder met een bedrijfsoverschot dierlijke mest. De veehouder kan heel eenvoudig online fosfaatrechten aankopen in kilogrammen, voor de beste prijs. Door de aankoop verlegt de veehouder de verwerkingsplicht naar het bedrijf waarmee de overeenkomst is afgesloten.

De voordelen

  • Eenvoudig VVO's afsluiten
  • Focus op gebruiksvriendelijkheid (usability)
  • Ingebouwde calculator en contractgenerator

Bekijk de resultaten

Techniek

Eenvoudig in gebruik

Het afsluiten van VVO’s kan een tijdrovende klus zijn. Niet bij Mestverwerken.nu! Door de overzichtelijke lay-out en de geavanceerde techniek regelen boeren nu in slechts drie eenvoudige stappen hun VVO’s! Wefabric is dé partner van Mestverwerken.nu en realiseerde diverse technische optimalisaties om de landbouwsector nog transparanter te maken.

 
" In 2014 heeft Wefabric mestverwerken.nu gebouwd, in de tussentijd is mestverwerken.nu de grootste in zijn segment. Door het automatisch genereren van contracten en het volledig automatiseren van processen kan ik mijn andere bedrijven ook nog runnen. Ondertussen zijn we bezig om een platform te ontwikkelen voor alle andere concepten die ik bedenk, dat platform is Landbouwstart. Wefabric is met recht onze technische (web)partner. Ids Schaap Mestverwerken.nu
 

De agrarische wereld naar online brengen doet Mestverwerken.nu. Met de boer aan de macht & het creëren van een transparante markt is het eenvoudig om VVO’s af te sluiten. Resultaat? Een betrouwbaar en overzichtelijk platform, welke gebruikers beoordelen met maar liefst een 8,8!

Bekijk meer bedrijven waar we mee samenwerken