Slump Kookt & Slump Rent

Webshop met alle feestmaterialen

Webshop met alle buffetten en hapjes

Automatische kilometer berekening

)
Bekijk video

Slump Kookt & Slump Rent

Eenvoudig en snel al je feestingrediënten thuisbezorgd!

Waar is dat feestje? Want daar vind je de dames en heren van Slump Catering & Events. Van het opbouwen tot het afbreken van bruiloften en personeelsfeesten, ze vieren feest op elke locatie. Om de verkoopprocessen te stimuleren maar ook de interne processen efficiënter in te richten werd er gekozen voor een overzichtelijke webshop. Zo kunnen zij blijven doen waar ze goed in zijn, feestjes vieren.

“Wij werken veel met seizoensgebonden producten, waardoor buffetten of andere gerechten maandelijks kunnen wisselen. Eenvoudig producten toevoegen of aanpassen met bijbehorende foto’s en teksten is een must.”, aldus Iris van Slump Catering & Events.

"

De webshop is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig aanpasbaar. Mede door de heldere webstructuur is een bestelling eenvoudig geplaatst.

"
Iris Barelds

De online etalage

Gevestigd onder de rook van Emmeloord is de cateraar letterlijk uit zijn jasje gegroeid. Waar weersomstandigheden veel invloed hebben, kunnen ze snel schakelen en beschikken ze over voldoende materialen. Dus wanneer de weersvoorspellingen goed zijn, wil je ‘last moment’ een barbecuebuffet bestellen. Al je feestmaterialen, warme -en koude buffetten, hapjes en drankjes kun je nu eenvoudig en snel bestellen via de webshops van Slump Catering & Events. Daarnaast geeft de webshop ook duidelijk weer wat ze allemaal in huis hebben.

Gebruikersgemak

Belangrijk voor de cateraar is dat beide webshops zelf te beheren zijn. “Wij werken veel met seizoensgebonden producten, waardoor buffetten of andere gerechten maandelijks kunnen wisselen. Eenvoudig producten toevoegen of aanpassen met bijbehorende foto’s en teksten is een must.”, aldus Iris van Slump Catering & Events. Om aan deze wens tegemoet te komen hebben we één beheeromgeving gerealiseerd waar vanuit de beide shops eenvoudig onderhouden kunnen worden. Handig! Samen met Slump Catering & Events is er besloten om te gaan voor een WooCommerce shop. Waarom?
  • Geen hoge onderhoudskosten
  • Helder én gebruiksvriendelijk systeem
  • Flexibel uit te breiden
  • Koppelingen met bekende extensies is mogelijk
  • Google-proof (SEO)
  • Eenvoudig in gebruik en makkelijk aanpasbaar

Van A naar B in euro’s

Als je online besteld kun je ervoor kiezen om je bestelling op te halen vanuit Bant of thuisbezorgen. Slump hanteert een vast bedrag per kilometer wanneer ze de bestelling bij je thuis afleveren. Een koppeling met Google Maps zorgt voor een automatische berekening. Dit biedt een stuk transpirantie en voorkomt financiële verassingen achteraf. Iris Barelds, marketing verantwoordelijke Slump Catering & Events: “De webshop is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig aanpasbaar. Mede door de heldere webstructuur is een bestelling eenvoudig geplaatst”.  

Maak kennis met de experts