Van Waard tot Klif

Geen bange muizen daar bij DAP Van Waard tot Klif: vol vertrouwen sprongen ze samen met ons in het optimaliseren van hun web- en marketingactiviteiten. Inmiddels mogen we al jarenlang werken voor deze nuchtere dierenartsen. Van website tot social media. Alles met een duidelijk doel: het realiseren van meer naamsbekendheid en een trouwe klantenkring.

Resultaat

De voordelen

  • Sterk gemoderniseerd
  • Voor diverse doelgroepen
  • Heldere & volledige informatie
  • Consistente inzet marketing

Bekijk de resultaten

Social media

(Web)teksten

Blogs

Moderne online omgeving

Voor de dierenartsenpraktijk realiseerden we niet alleen de nieuwe website; we hadden ook de eer om de fotografie te regelen! Met onze huisfotograaf volgden we een dag lang de dierenartsen van het ene consult naar het andere spoedgeval. Deze fotografie is de basis van de herkenbare uitingen bij Van Waard tot Klif.

Van fotoshoot tot blog

Het resultaat? Die mag er zijn! Tweemaal per maand schrijven we een blogartikel voor de verschillende doelgroepen en regelmatig plaatsen we berichten op Facebook en Instagram. Zo realiseren we meer traffic naar de website, dragen we bij aan een beter resultaat in zoekmachines en zetten we de dierenartsen van Van Waard tot Klif ook online neer als de specialisten die ze zijn!

 
" Wefabric is zowel onze strategische, als uitvoerende partner voor onze web- en marketingactiviteiten. Willem de Vries DAP Van Waard tot Klif
 

De beste zorg voor je dier? Die vindt je bij Dierenartsenpraktijk Van Waard tot Klif. Met locaties in Koudum en Workum bedienen zij het grootste gedeelte van Zuidwest-Friesland. Of het nu gaat om je paard, hond, konijn of koe: bij DAP Van Waard tot Klif ben je aan het juiste adres! Een moderne online omgeving met heldere informatie, waar iedere doelgroep goed tot zijn recht komt: daar moest de nieuwe website van Van Waard tot Klif aan voldoen. Na een inventarisatie van de wensen hebben we het grafische ontwerp sterk gemoderniseerd, de webteksten uitgebreid en geüpdate en uiteindelijk de techniek gerealiseerd. Met trots presenteren we één van de online pareltjes in de Wefabric collectie: de nieuwe website van Dierenartsenpraktijk Van Waard tot Klif!

Bekijk meer bedrijven waar we mee samenwerken