Wensk

Leadgeneratie tool

CraftCMS x Laravel

Makelaars dashboard

)

De Tinder van de woningmarkt

Vind & verkoop je woning met Wensk

Maak kennis met Wensk! De matchmaker op het gebied van huizen voor woningzoekers en woningverkopers. Wensk is een online platform waarop mensen hun woonwens plaatsen en dat woningeigenaren de kans biedt om te kijken of er iemand geïnteresseerd is in zijn of haar huis. Wensk brengt vraag en aanbod in deze momenteel hysterische huizenmarkt samen. Waar je anders achter het net vist, is dit de kans om je ideale droomhuis te vinden buiten de reguliere markt om.

Wat hebben we gerealiseerd

"

De website en applicatie blijven we continu verbeteren op basis van gebruikerservaringen en de gegenereerde data.

"

Dat staat als een huis

De huizenmarkt is afgelopen jaren enorm veranderd. Hoe breng je in deze tijd vraag en aanbod op een snelle & efficiënte manier bij elkaar? Juist, via een online platform waarbij verkoper, koper en makelaar aan elkaar worden gekoppeld. Robert ten Brink hoeft er niet aan te pas te komen, want het online platform koppelt de koper, verkoper en makelaar. Maar hoe begin je? Laat dat maar ons ons over! Allereerst brengen we de hele flow van de gebruiker in kaart en kijken we welke koppelingen er mogelijk zijn.  Daarnaast heeft de beheerder, de makelaar, de woningzoekende & verkoper zijn eigen beheerpaneel. Dit is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, zodat je alles in één opslag ziet.    

Niet over één nacht ijs

Het hele platform is ontwikkeld op basis van een zeer doordacht functioneel ontwerp. Welke elementen zijn essentieel voor woningzoekers en woningverkoper? Alle functionaliteiten brengen we zo breed mogelijk in kaart met daarbij de behoeften van beide doelgroepen als hoofddoel. We hebben het volledig systeem gerealiseerd in Laravel in combinatie met Craft CMS. De perfecte combinatie tussen optimale veiligheid en snelheid.

Laat niks te Wensken over!

De aangesloten makelaars krijgen meldingen van matches tussen woningzoekers- en verkopers. Voor hen hebben we een volledig en zeer gebruiksvriendelijk dashboard ontwikkeld. Met deze enorme bult aan data krijgen zij op een presenteerblaadje bijvoorbeeld welke regio’s populair zijn bij Wenskers. Door de koppeling te maken met ActiveCampagne, worden relevante e-mails verstuurd. Zo krijgen de juiste personen op het juiste moment de juiste boodschap.

Ben je nu ook benieuwd hoe we jouw onderneming nóg slimmer en efficiënter kunnen inrichten door inzet van een webapplicatie? Een belletje naar 085 401 46 28 is genoeg ;).

De specialisten