NXT: hét inspirerende netwerkevent van 2019

1 minuut leestijd
 

Op 31 januari 2019 is het zover: de eerste editie van NXT vindt plaats. Hét evenement voor Friese MKB-ondernemers in Friesland. NXT wordt gehouden in de Broekster Tsjerke in Broek (nabij Joure) en is een gezamenlijk initiatief van Miedema Accountants en Wefabric web & marketing. Van 15.00 tot 19.00 uur passeren diverse onderwerpen met betrekking tot ondernemen de revue. Laat jij je ook inspireren?

NXT – jouw volgende stap in ondernemen

Een middag vol inspirerende sprekers en praktische onderwerpen. Van bedrijfsgroei tot aan bedrijfsovernames: het wordt besproken bij NXT! Met dagvoorzitter Bram van Dijk – bekend van RTL Z/Bright TV – wordt de toon gezet met betrekking tot het thema. Arjan Postma trapt vervolgens af met zijn interactieve lezing over de toekomst van ondernemen. Gevolgd door het boeiende verhaal van Michel van Kommer. Hoe een klein overhemdenlabel uitgroeide tot een waar premium herenmerk. NXT wordt afgesloten met een inspirerend verhaal van Henk Pals die een lang en gevarieerd trackrecord draagt als financieel adviseur, ondernemer en investeerder en onder andere betrokken was bij de overname van Marktplaats.

Programma NXT

15.00 uur – Aanvang

15.30 uur – Opening

15.45 uur – Arjan Postma

16.15 uur – Michel van Kommer

16.45 uur – Pauze

17.15 uur – Henk Pals

17.45 uur – Afsluiting & netwerken

19.00 uur – Einde

Reserveer alvast de datum – 31 januari 2019 – in jouw agenda & schrijf je in via NXT!

PS: NXTevent.nl is ontwikkeld door onze webdevelopers. Ook een one page website laten maken? Neem gerust contact met ons op.