Dinkla Verkeersopleidingen

Vol vertrouwen je rijbewijs halen!

Je rijbewijs halen doe je bij Dinkla Verkeersopleidingen. Of het nu gaat om het auto-, bromfiets-, motor-, E achter B en vrachtautorijbewijs: bij Dinkla kan het! Dinkla Verkeersopleidingen is aangesloten bij de BOVAG, werkt uitsluitend met gecertificeerde en vakbekwame instructeurs en heeft locaties in Balk en Sneek.

 

Over de kop

Wefabric ondersteunde Dinkla Verkeersopleidingen met het totaal vernieuwen van hun marketingcommunicatiestrategie. Dit resulteerde in een transitie van traditioneel adverteren naar een effectieve en gevarieerde inzet van online en offline middelen. Met een duidelijk doel voor ogen: top-of-mind zijn als het gaat om het behalen van een rijbewijs. Een nieuwe website, het schrijven van blogs over relevante onderwerpen, het actief inzetten van Facebook, Twitter en Instagram én het inzetten van geslaagde leerlingen als ambassadeurs zijn de focus in deze hernieuwde strategie. Van een fotoshoot tot aan het trainen van instructeurs: wij mochten het doen! En Dinkla? Die zien we nu niet alleen meer overal rijden in de regio, maar komen we ook tegen in de bioscoop, op alle relevante social media en bij iedere geslaagde leerling in de vorm van de énige, echte Dinkla-zonnebril!

Online boeken van lessen

Dinkla had een duidelijke wens en heldere doelstelling met betrekking tot de website: de stap verkleinen voor leerlingen om een (proef)les te boeken. Dit realiseerden we door een online boekingssysteem te koppelen met de website. Het boeken van een les is in een mum van tijd gedaan, waardoor er een flinke aanwas van nieuwe leerlingen is.

Bekijk het resultaat >

Dinkla Verkeersopleidingen

“Waar de focus voorheen lag op het adverteren in kranten, hebben we onder leiding van Wefabric het roer omgegooid. Via het online boekingssysteem is de drempel laag voor leerlingen om zich in te schrijven voor het rijbewijs. Verder zorgt Wefabric voor periodieke blogs, het onderhouden van de website en de inzet van social media.”

Akkelyn Fopma

Eigenaar Dinkla Verkeersopleidingen

Dinkla Verkeersopleidingen

  • Online boekingssysteem
  • Totaal vernieuwde marketingstrategie
  • Consistentie inzet social media & blogs
  • Geslaagde leerlingen online
Ontdek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen

Laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Het telefoonnummer is incorrect. Verwacht: 0612345678 of +31612345678
Vul het bovenstaande veld volledig in.