Mestverwerken.nu

Het beste aanbod VVO’s

Mestverwerken.nu is een online concept en onderdeel van landbouwstart.nl. Het doel van Mestverwerken is om de boer meer controle over het mest verwerken te geven, door VVO’s op een transparante wijze af te sluiten. Een betrouwbaar en overzichtelijk platform, welke gebruikers beoordelen met maar liefst een 8,8!

Mestverwerken

 

Eenvoudig in gebruik

Het afsluiten VVO’s kan een tijdrovende klus zijn. Niet bij Mestverwerken.nu! Door de overzichtelijke lay-out en de geavanceerde techniek regelen boeren nu in slechts drie eenvoudige stappen hun VVO’s! Wefabric is dé partner van Mestverwerken.nu en realiseerde diverse technische optimalisaties om de landbouwsector nog transparanter te maken.

Bekijk het resultaat >

Mestverwerken.nu

“In 2014 heeft Wefabric mestverwerken.nu gebouwd, in de tussentijd is mestverwerken.nu de grootste in zijn segment. Door het automatisch genereren van contracten en het volledig automatiseren van processen kan ik mijn andere bedrijven ook nog runnen. Ondertussen zijn we bezig om een platform te ontwikkelen voor alle andere concepten die ik bedenk, dat platform is Landbouwstart. Wefabric is met recht onze technische (web)partner.”

Ids Schaap

Eigenaar Mestverwerken.nu

Mestverwerken.nu

  • Eenvoudig VVO's afsluiten
Ontdek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen

Laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Het telefoonnummer is incorrect. Verwacht: 0612345678 of +31612345678
Vul het bovenstaande veld volledig in.