Office IT

Specialist in innovatieve IT oplossingen

Office IT is de partner op het gebied van IT oplossingen. Of het nu gaat om het implementatie of advies, Office IT is de full-service dienstverlener! Vanuit Sneek bedienen zij een breed scala aan klanten: van starters tot gevestigde bedrijven.

Lekker toegankelijk

Een moderne website waar men gemakkelijk contact opneemt: dat was de wens van Office IT. Met de diensten en voordelen overzichtelijk weergegeven én de opvallende contactmodule kunnen we stellen dat de doelstelling is behaald. De moderne online uitstraling sluit nu naadloos aan bij de identiteit van het bedrijf en de logische webstructuur zorgt ervoor dat alle aspecten van het bedrijf bij de bezoeker onder de aandacht komen.

Office IT

Contact opnemen

Hulp nodig bij je IT? Bij Office IT is contact opnemen een fluitje van een cent. Zo is er een opvallende contactmodule op iedere pagina en springt het telefoonnummer direct in het oog door de weergave in de header. Waar je je ook bevindt op deze website: je neemt in een mum van tijd contact op door de sticky icon aan de zijkant!

Bekijk het resultaat!

Office IT

  • Modern design
  • Heldere contactmodule
  • Duidelijke webstructuur
Ontdek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen

Laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Het telefoonnummer is incorrect. Verwacht: 0612345678 of +31612345678
Vul het bovenstaande veld volledig in.