Van Waard tot Klif

De allerbeste zorg voor paard, gezelschaps- & landbouwhuisdier

Dierenartsenpraktijk Van Waard tot Klif streeft ernaar de beste zorg voor dieren te bieden. Met locaties in Koudum en Workum bedienen zij het grootste gedeelte van Zuidwest-Friesland. Of het nu gaat om je paard, hond, konijn of koe: bij DAP Van Waard tot Klif ben je aan het juiste adres!

Moderne online omgeving

Een moderne online omgeving met heldere informatie, waar iedere doelgroep goed tot zijn recht komt: daar moest de nieuwe website van Van Waard tot Klif aan voldoen. Na een inventarisatie van de wensen hebben we het grafische ontwerp sterk gemoderniseerd, de webteksten uitgebreid en ge├╝pdate en uiteindelijk de techniek gerealiseerd. Met trots presenteren we het nieuwe online pareltje in de Wefabric collectie: de nieuwe website van Dierenartsenpraktijk Van Waard tot Klif!

DAP Van Waard tot Klif

 

Van fotoshoot tot blog

Voor de dierenartsenpraktijk realiseerden we niet alleen de nieuwe website; we hadden ook de eer om de fotografie te regelen! Met onze huisfotograaf volgden we een dag lang de dierenartsen van het ene consult naar het andere spoedgeval. Het resultaat? Die mag er zijn! Tweemaal per maand schrijven we een blogartikel voor de verschillende doelgroepen en regelmatig plaatsen we berichten op de Facebookpagina. Zo realiseren we meer traffic naar de website, dragen we bij aan een beter resultaat in zoekmachines en zetten we de dierenartsen van Van Waard tot Klif ook online neer als de specialisten die ze zijn!

Bekijk het resultaat >

DAP Van Waard tot Klif

“Wefabric realiseerde onze nieuwe website en zorgt voor een consistente inzet van marketing. Van begin tot einde was de communicatie duidelijk en het proces helder en inzichtelijk. Door middel van het periodiek bloggen en het inzetten van social media bereiken we onze doelgroep met concrete handvatten en tips over het verzorgen en houden van dieren. Hierbij is Wefabric zowel onze strategische, als uitvoerende partner.”

Willem de Vries

Dierenarts DAP Van Waard tot Klif

Van Waard tot Klif

  • Sterk gemoderniseerd
  • Voor diverse doelgroepen
  • Heldere & volledige informatie
  • Consistente inzet marketing
Ontdek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen

Laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Het telefoonnummer is incorrect. Verwacht: 0612345678 of +31612345678
Vul het bovenstaande veld volledig in.