Webdeveloper

Deniz Cirak

Deniz Cirak

Er zijn talloze programmeertalen, -services en -tools. Om dit te kunnen beheersen en te kunnen vertalen naar effectieve oplossingen voor het MKB, moet je multidisciplinair zijn. Ik vind het continu ontwikkelen binnen mijn vak dan ook een absolute must. Mijn paradepaardje binnen Wefabric? Het onderhouden en optimaliseren van websites.

Een goed functionerende website is de sneltrein naar succes.

Personalia

Ik vind het fantastisch om als developer onderdeel te zijn van een groter geheel. Mijn interesse binnen het vak is dan ook enorm breed. Mijn focus ligt te allen tijde op cybersecurity. In een wereld waarin we steeds digitaler worden, vergeten we wel eens onze privacy of de kwetsbaarheid van onze systemen. In mijn functie bij Wefabric neem ik deze punten dan ook altijd mee tijdens een project.

In welk systeem we een project ook opleveren, ik vind het heerlijk om projecten zo goed mogelijk op te leveren. Dit betekent dat ik nét dat stapje extra zet, zodat een website of webshop eenvoudiger beheerd kan worden of beter resultaat kan opleveren. Mijn kennis van WordPress en Laravel komen hierbij uiteraard goed van pas!

Specialisatie

Profiel

Opleidingen
HBO Communication & Multimedia Design

Interesses
Ik ben een echte familieman en ga er dan ook graag op uit met mijn gezin! 🙂
Verder houd ik van muziek luisteren en films kijken.

Ook leuk
Ik ben vrijwilliger als baancommandant bij de schietvereniging in Leeuwarden.

Volg mij

Uitgelichte projecten van Deniz Cirak

Anders dan anders
In verband met het Coronavirus werken we grotendeels vanuit huis. Afspraak maken? Dat kan! We staan namelijk net zo goed voor je klaar als anders.
Oké