Webdeveloper

John Hawkins

John Hawkins

In webdevelopment zijn er continu nieuwe ontwikkelingen. Je bent nooit uitgeleerd, dat maakt het werk zo leuk én uitdagend! Er zijn talloze programmeertalen, -services en -tools. Om dit te kunnen beheersen en te kunnen vertalen naar effectieve oplossingen voor het MKB, moet je multidisciplinair zijn. Ik vind het continu door blijven ontwikkelen binnen mijn vak dan ook een absolute must.

Starten vanuit de droom van de klant en hiervoor een gaaf eindproduct ontwikkelen voor de gebruiker, daar krijg ik energie van!

Personalia

Starten vanuit de droom van de klant en hiervoor een gaaf eindproduct ontwikkelen voor de gebruiker, dat vind ik het leukste aan mijn werk als webdeveloper. Mijn interesse binnen het vak is erg breed. Mijn focus ligt op het ontwikkelen van webapplicaties, websites tot complexe dashboards.

In welk systeem we een project ook opleveren, gebruiksvriendelijkheid staat bij mij voorop! Dit betekent dat ik nét dat stapje extra zet, zodat een website of webshop eenvoudiger beheerd kan worden of beter resultaat kan opleveren. Dit betaalt zich uit in efficiëntie én tijdswinst. Zodat de klant weer door kan met ondernemen! Mijn kennis van WordPress en Laravel komen hierbij uiteraard goed van pas!

Specialisatie

Profiel

Opleidingen
HBO Informatica
MBO4 Applicatiebeheer ICT

Interesses
Ik word blij van gamen, series of films kijken en muziek luisteren. Verder houd ik ervan om naar het bos te gaan met mijn hond.

Ook leuk
Ik speel gitaar en piano.

Volg mij

Uitgelichte projecten van John Hawkins