Moraalridder

Manly

Manly

Manly is onze creatieve viervoeter en een geboren Wefabric’er. Al vanaf jongs af aan is Manly werkzaam als moraalridder op het kantoor van Wefabric. Zo weet ze vol enthousiasme alle ballen in de lucht te houden en haar collega’s in beweging te houden tijdens de dagelijkse wandeling.

WOEF

Personalia

Bewegen vind ik erg belangrijk, zo loop ik het liefst de hele dag rond op kantoor. Ik ben een echte fanatiekeling. Even met de bal spelen of een wandeling maken is waar ik mijn hoofd niet voor omdraai. Het liefst doe ik dit met één van mijn collega’s. Ik geef bezoekers aan het Wefabric kantoor graag heel veel aandacht. En dat kost natuurlijk energie! Gelukkig hebben mijn collega’s me een betere werkplek gegeven: ik lig nu dus regelmatig te pitten in mijn schandalig grote mand.

Het leuke van mijn werkzaamheden is om de klanten tevreden naar buiten zien lopen. Dat is waar ik het voor doe!

Specialisatie

Profiel

Opleidingen
Puppycursus A

Interesses
Rennen, spelen & Instagrammen

Ook leuk
Manly is een volwaardig Instagrammer en heeft dan ook haar eigen Instagramaccount die is te vinden onder de naam Manlyatwork.

Volg mij

Uitgelichte projecten van Manly

Wij werken thuis
In verband met het Coronavirus werken we in ieder geval t/m 28 april vanuit huis. We staan echter nét zo goed voor je klaar. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten!
Oké