Content creator

Rejan Okkema

Content creator

Videomaker, blog schrijver en online marketeer - oftewel content creator - dat ben ik. Van helemaal niets iets maken is ontzettend leuk en iedere keer weer een mooie uitdaging! Ik zet graag ideeën en wensen om in beeld of tekst.

Met een video zet je jezelf en jouw bedrijf echt op de kaart!

Personalia

Al op jonge leeftijd was ik vaak te vinden met een fototoestel in mijn hand en bekeek ik de wereld vooral door de lens. Van wegwerpcamera’s tot een van de eerste digitale camera’s en uiteindelijk kocht ik van mijn spaargeld een spiegelreflexcamera. Later werd deze vervangen door een camera waar je ook mee kon filmen, mede als opvolger van de oude videocamera van mijn opa, die ik inmiddels had versleten. Op mijn opleiding leerde ik filmen en monteren en na het behalen van mijn diploma ging ik aan de slag als videomaker.

Nu ben ik content creator; inhoud is waar het bij mij om draait. Als het nu gaat om de inhoud van een video, een blog of van een social media bericht, ik ben er constant mee bezig. Bedenken, schrijven en plaatsen. En ik maak de video’s nog steeds zelf, van begin tot eind!

Specialisatie

Profiel

Opleidingen
Mbo AV-specialist in Hilversum

Interesses
Op pad, reizen, films en series kijken, film en fotografie, kaatsen, (hard)lopen en yoga.

Ook leuk
De zomer draait vooral om kaatsen en dan is Rejan vaak te vinden op het kaatsveld in Hartwerd, bij de club waar ze sinds 2020 in het bestuur zit. Sinds dat jaar zit ze ook bij de organisatie van de beroemde SWF-partij in Bolsward.

Volg mij

Blogartikelen van Rejan Okkema

Marketing

TikTok voor jouw bedrijf: zo doe je dat

Anders dan anders
In verband met het Coronavirus werken we grotendeels vanuit huis. Afspraak maken? Dat kan! We staan namelijk net zo goed voor je klaar als anders.
Oké