SAVE THE DATE: tweede editie NXT

1 minuut leestijd
 

6 februari 2020 is het weer zover: hét evenement voor MKB-ondernemers in Friesland. De tweede editie, georganiseerd door Miedema Accountants en Wefabric web & marketing, wordt gehouden in de Broekster Tsjerke in Broek (nabij Joure). Als MKB-ondernemer op zoek naar inspiratie voor jouw bedrijf? Bij NXT zit op de juiste plek! Van het futureproof maken van jouw bedrijf tot het uitbreiden van je zakelijke netwerk.

Onderdeel worden van het evenement?

Wil jij onderdeel worden van dit mooie evenement? En je zichtbaarheid onder ondernemend Friesland vergroten? Word dan sponsor! Er zijn verschillende mogelijkheden. Kies voor NXT-start NXT-vriend of NXT-partner. Je kunt al gebruik maken van aantrekkelijke sponsorpakketten vanaf €100!

Nagenieten van de vorige editie?

Heb je NXT event vorig jaar gemist? Bekijk dan eens onze after movie! Het is een prachtige sfeervolle compilatie van de eerste editie van NXT.

Up-to-date blijven!

Houd de website nxtevent.nl in de gaten voor updates van het programma. Hier komt binnenkort meer informatie over inspirerende sprekers en praktische onderwerpen. Of je er nu wel of niet bij was vorig jaar noteer alvast 6 februari in je agenda! Deze editie wordt namelijk nog inspirerender!

Lees ook deze artikelen

Marketing

Dit zijn de SEO trends voor 2022

21 december 2021

Marketing

Apple iOS 14 en de gevolgen voor je Facebook advertenties

9 december 2021

Marketing

Aan de slag met videomarketing: een stappenplan

30 november 2021