Superfoods proeverij

1 minuut leestijd
 

SEO, SEA, Contentstrategie, … Je hebt deze termen vast eerder gehoord, net als termen als zoekmachine optimalisatie of website optimalisatie. Maar wat betekenen deze termen nou eigenlijk? Wat is zoekmachine marketing? Wat is SEO en wat is SEA? Wat kan een online marketing bureau voor je betekenen als het gaat om zoekmachine marketing of hoe kun je zelf het beste aan de slag met zoekmachine optimalisatie tips?
Benieuwd? tijdens de Superfoods Proeverij op 17 oktober a.s. praten we jou helemaal bij. Met deze Proeverij ben je in één avond helemaal op de hoogte van alles wat maar te maken heeft met social media en SEO. Daarnaast ontvang je praktische tips om zelf met beide onderwerpen aan de slag te gaan.

2 workshops in 1

Kennis over zoekmachinemarketing is een must voor ondernemers en online marketeers. Je wilt dat mensen je bedrijf makkelijk vinden op internet. Maar hoe organiseer je dat? De Superfoods Proeverij is een combinatie van de workshops ‘Social media strategie’ en ‘SEO’. Na deze Proeverij ben je op de hoogte van de laatste trends in de wereld van social media en zoekmachinemarketing en weet je hoe je een heldere strategie uitstippelt. Volg de cursus van Superfoods voor MKB en haal meer uit je online content.

Voor wie

Superfoods voor MKB biedt workshops voor iedereen die zelf aan de slag wil met social media of zoekmachinemarketing.

Kosten

De kosten voor deze workshop zijn €50 exclusief BTW. Dit is inclusief studiemateriaal en koffie/thee.

Datum en locatie

De Superfoods Proeverij wordt gegeven bij De Strookjesfabriek, Iepenlaan 7 in Sneek (Friesland). De Proeverij vindt plaats op: 17 oktober van 19.00 uur – 21:30 uur.
Meer informatie over Superfoods voor MKB?  Bekijk het hier.
 

Lees ook deze artikelen

Nieuws

Gratis Frieslandbezorgt.nl voor getroffen ondernemers Coronacrisis

24 maart 2020

Marketing

Wefabric Favourites: handige marketingtools

9 maart 2020

Nieuws

[UITNODIGING] Kom je op 6 februari naar NXT?

26 januari 2020
Wij werken thuis
In verband met het Coronavirus werken we in ieder geval t/m 28 april vanuit huis. We staan echter nét zo goed voor je klaar. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten!
Oké