[UITNODIGING] Kom je op 6 februari naar NXT?

1 minuut leestijd
 

Op 6 februari 2020 is het zover: NXT event! Van 15.00 tot 20.00 uur voorzien we jou als ondernemer van bakken vol inspiratie en talloze praktische handvatten om dit jaar optimaal te kunnen benutten met jouw bedrijf. NXT is een initiatief dat wij samen met Miedema Accountants realiseren. Het evenement vindt plaats in de Broekster Tsjerke (natuurlijk in Broek) en de toegang is gratis. 

Programma

Tijdens NXT stellen we je de vraag: hoe ziet de toekomst van jouw bedrijf er uit? Met als thema Futureproof Ondernemen word je door verschillende sprekers meegenomen in diverse onderwerpen. Zo leert Rick van Geloven je jouw product of dienst te matchen met de huidige markt door middel van Design Thinking en maakt Kim Jansen je bewust van de (on)mogelijkheden van de diverse generaties op één werkvloer. Verder zorgen we voor een typische Friese afsluiting en een heerlijk buffet!

Inschrijven NXT

Enthousiast? De toegang is gratis, maar inschrijven is vanwege het beperkt aantal plaatsen noodzakelijk. Inschrijven doe je eenvoudig via de website nxtevent.nl. We spreken je graag op 6 februari!

Lees ook deze artikelen

Nieuws

Gratis Frieslandbezorgt.nl voor getroffen ondernemers Coronacrisis

24 maart 2020

Marketing

Wefabric Favourites: handige marketingtools

9 maart 2020

Marketing

SEO teksten schrijven? Lees onze tips!

24 januari 2020
Wij werken thuis
In verband met het Coronavirus werken we in ieder geval t/m 28 april vanuit huis. We staan echter nét zo goed voor je klaar. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten!
Oké