Ultieme weekendinspiratie voor ondernemers (2)

1 minuut leestijd
 

Het weekend staat voor de deur! Hét moment om in de relaxmodus te schieten. Maar zeg nou zelf; helemaal loslaten lukt niet altijd. Om fris en fruitig weer aan de nieuwe werkweek te beginnen, delen wij de ultieme weekendinspiratie voor ondernemers. Met deze week: een checklist voor je website, een geniale zoekmachinetool én een verfrissend artikel over waarom men jouw website geweldig slecht vindt.

[BLOG] Een checklist voor je website

Een rondje internet leerde ons wat we eigenlijk al wisten: er zijn nog téveel website in de lucht die niet voldoen aan de moderne maatstaven. Waarom dat erg is? Je loopt bezoekers mis. Of beter gezegd: je loopt nieuwe klant, dus omzet, mis. Wij zijn de beroerdste niet en daarom delen we deze checklist voor je website met je. Extra leuk: je kunt een gratis website-advies winnen. Dan wordt je weekend nóg leuker dan ‘ie al is!

[TOOL] Ubercool: ubersuggest

Zo nu en dan krijgen we wel eens de opmerking dat we niet zoveel tips moeten delen. Immers: stel dat onze klanten alles zelf gaan doen? Vinden we niet erg, wij delen graag! Daarom voor jou, van ons: deze geniale zoekwoordentool. Vul eenvoudig een website of een zoekwoord in en je krijgt in enkele seconden een hele bak informatie. Blijkt dat jouw resultaten niet optimaal zijn? Dan zijn wij er om je te helpen!

[LEUK] Geweldig artikel over slechte websites

Wij houden meer van een positieve benadering dan van een negatieve, maar dit leuke artikel willen we je niet onthouden. Tien tips waarmee jouw bezoekers jouw website geweldig (slecht) vinden. Zoals de disclaimer al zegt: pas deze tips als-je-blieft niet toe. Vinden wij – en je websitebezoekers – niet leuk.

Dit is ‘m weer voor deze maand! Heel veel leesplezier en…, fijn weekend!

Lees ook deze artikelen

Marketing

Dit zijn de SEO trends voor 2022

21 december 2021

Marketing

Apple iOS 14 en de gevolgen voor je Facebook advertenties

9 december 2021

Marketing

Aan de slag met videomarketing: een stappenplan

30 november 2021