Ultieme weekendinspiratie voor ondernemers (3)

1 minuut leestijd
 

Het weekend staat voor de deur! Hét moment om in de relaxmodus te schieten. Maar zeg nou zelf; helemaal loslaten lukt niet altijd. Om fris en fruitig weer aan de nieuwe werkweek te beginnen, delen wij de ultieme weekendinspiratie voor ondernemers. Met deze maand: een save the date voor het leukste event voor ondernemers, een blog over eventmarketing én een inspirerende podcast.

[EVENT] 6 februari 2020: NXT event

Hopelijk was je er begin dit jaar al bij. Misschien niet… Hoe dan ook: NXT event is hét evenement voor MKB-ondernemers in Friesland. We zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor de tweede editie. Tipje van de sluier: er komen weer zeer fijne onderwerpen aan bod. Denk aan bijvoorbeeld het futureproof maken van je organisatie. In de agenda met die datum dus! Meer informatie kun je op de website van NXT vinden. Voor de duidelijkheid, dit megaleuke evenement organiseren wij samen met Miedema Accountants.

[BLOG] Eventmarketing: dit is waarom

Je bedrijf zo sexy mogelijk maken voor nieuwe klanten én nieuwe werknemers: dat is waar het organiseren van een evenement je mee helpt. Maar dat niet alleen: je bevordert je naamsbekendheid en zorgt voor meer klantenbinding. Wij houden er snel over op, want je moet gewoon dit blogartikel lezen. Have fun!

[PODCAST]

Deze week meldden de media dat Amerikaanse marine erkent dat er ufo’s boven VS vliegen. Daardoor bang voor de toekomst? Niet meer met deze inspirerende podcast. Vanaf nu ben je op de hoogte over ontwikkelingen. En dan vooral op technologisch gebied.

Dit is ‘m weer voor deze maand! Heel veel leesplezier en…, fijn weekend!

Lees ook deze artikelen

Marketing

Dit zijn de SEO trends voor 2022

21 december 2021

Marketing

Apple iOS 14 en de gevolgen voor je Facebook advertenties

9 december 2021

Marketing

Aan de slag met videomarketing: een stappenplan

30 november 2021