Vacature Stage Junior Accountmanager

1 minuut leestijd
 

Hoi, wij zijn Wefabric. Een web- & marketingbureau in Sneek en jouw potentiële nieuwe stagewerkgever. Vakidioten, webnerds of marketinggoeroe’s. Hoe je het ook wilt noemen: web & marketing zit in onze genen. Wefabric is ontstaan vanuit passie voor het vak. En die passie? Dat is onze solide basis voor een mix van creatieve ideeën, inhoudelijke vakkennis en een flinke dosis enthousiasme. Wij werken samen met de leukste bedrijven van Noord-Nederland: van startende ondernemers tot gevestigd MKB. We zijn een groeiend bedrijf en daarom zijn wij op zoek naar een razend enthousiaste stagiair accountmanager die zijn of haar salesskills wil uitbreiden en toepassen in het werkveld.

Zo ziet jouw werkdag er uit

Vaste momenten tijdens jouw werkdag zijn de daily standup, een aantal koppen koffie of thee en de gezamenlijke lunch. Je hebt diverse eigen projecten en ondersteunt onze salestijgers Moniek & Svea met die van hen. Afhankelijk van jouw eigen wensen met betrekking tot je stage kun je mee naar klanten, je focussen op koude acquisitie of op leadgeneratie. Ondertussen blijf je de laatste trends en ontwikkelingen volgen in jouw eigen vak, maar ook die bij onze klanten.

Jouw kwaliteiten

  • Je weet jouw ideeën om te zetten naar praktische en concrete taken
  • Sales is jouw ding
  • Je kunt zelfstandig werken
  • Hadden we al gezegd dat je superenthousiast bent?

Dit zijn je nieuwe collega’s

Alvast kennismaken? Je nieuwe collega’s vind je op onze Over ons pagina.

Hoppa, solliciteren maar!

Hebben we jou al enthousiast gekregen? Kun je niet wachten om bij ons praktijkervaring op te doen? Stuur dan een CV en motivatie naar Svea Reekers; svea@wefabric.nl. Tot snel!

Lees ook deze artikelen

Vacatures

Vacature online marketeer

24 september 2021

Marketing

Neuromarketing: de perfecte prijsstrategie toepassen

18 september 2021

Marketing

Converteer bezoekers naar klanten met het See, Think, Do, Care-model

27 augustus 2021