Hé webdeveloper! We hebben een vacature (niet meer)

3 minuten leestijd
 

Deze vacature is helaas al gesloten. Wil je ons tóch laten weten dat je perfect in ons team past? Stuur dan een berichtje.Wil jij werken in een dynamische omgeving waar jij jezelf maximaal kunt ontwikkelen? Wil je werken aan gave websites, maar ook aan complexe webapplicaties? Kom dan langs om jouw ideale baan te bespreken!

Wij zijn Wefabric

Wefabric is een web- & marketingbureau in Sneek. Vakidioten, webnerds of marketinggoeroe’s. Hoe je het ook wilt noemen: web & marketing zit in onze genen. Wefabric is ontstaan vanuit passie voor het vak. En die passie? Dat is onze solide basis voor een mix van creatieve ideeën, inhoudelijke vakkennis en een flinke dosis enthousiasme. Wij werken samen met de leukste bedrijven van Noord-Nederland: van startende ondernemers tot gevestigd MKB. Van winkeliers tot webshops. Van ZZP’ers tot fabrikanten. Vanuit het centrum van Sneek vullen we onze werkdagen met het bouwen van de gaafste maatwerkoplossingen. Van websites tot webshops en complexe dashboards. Werken bij Wefabric betekent werken in omgeving waar je middenin de wereld van web & marketing staat.

Klik hier
Wij houden van het oplossen van complexe online maatwerkvraagstukken. Wij hebben jarenlange ervaring met WordPress, Drupal, Magento en in het algemeen PHP. Het stroomlijnen van digitale processen is onze passie. We spelen in op de laatste trends en mogelijkheden, waardoor we met online toepassingen huidige en nieuwe systemen efficiënter kunnen inzetten. Wij zetten in op kwaliteit, dit betekent dat wij voldoen aan de PSR standaarden en richten ons op clean code. Wij richten ons dus op duurzame oplossingen.  We werken onder andere met Laravel, PHP, SASS, VueJS, Livewire, HTML en uiteraard GIT.

 

Vacature webdeveloper 2020

Dit bieden we

– Fulltime aanstelling
 (indien gewenst, parttime is mogelijk)
– Een zeer leerzame omgeving waar je jezelf maximaal kunt ontwikkelen
– Veel afwisseling in projecten
– Veel ruimte voor eigen initiatief
– Verantwoordelijkheid voor je projecten
– Samenwerken met collega’s uit verschillende vakgebieden

Dit zoeken we

Wat een perfecte aanvulling op ons team zou zijn? Een eigenzinnige developer die er van houdt aan afwisselende projecten te werken. We zoeken een full stack developer met de volgende vaardigheden:
– Kennis van HTML, CSS, JavaScript
– Communicatief vaardig
– Leergierige houding
– Ervaring is een pré, maar geen must

Solliciteren!

Benieuwd of deze vacature iets voor je is? Stuur je CV & motivatie naar info@wefabric.nl. We nodigen je dan graag uit voor een kennismakingsgesprek. Zo kun je jouw toekomstige werkplek bekijken, je collega’s leren kennen & meer te weten komen over onze projecten. We kijken er naar uit je te ontmoeten! Tot snel?

Benieuwd naar je (toekomstige) collega’s? Kijk dan hier!

Lees ook deze artikelen

Marketing

Dit zijn de SEO trends voor 2022

21 december 2021

Marketing

Apple iOS 14 en de gevolgen voor je Facebook advertenties

9 december 2021

Marketing

Aan de slag met videomarketing: een stappenplan

30 november 2021