Online
content

Autoriteit opbouwen binnen jouw vakgebied? Jouw potentiële klanten overtuigen? Of een betere online vindbaarheid? Effectieve online content het middel om jouw doelstellingen te behalen.


Blogs

Content, content, content… Dat content King is begrijp je ondertussen. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan! Wij schrijven periodiek waardevolle blogs voor jouw organisatie. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is het vakinhoudelijk te checken. Hoe we dat doen? Met een frisse, maar kritische blik en héél veel inlevingsvermogen in jouw bedrijf, jouw klant en jouw sector. Zo schrijven we inhoudelijke blogs die ook voor jouw klant te begrijpen zijn. En niet onbelangrijk: ze scoren op de lange termijn erg goed in Google!

Zakelijk bloggen voor jouw bedrijf

Een goede contentstrategie kan niet zonder periodieke blogs.

Kennisbank opbouwen
Autoriteit claimen
Service naar klanten
Betere online vindbaarheid

Klantcases

Wat is er sterker dan jouw klanten laten vertellen waarom anderen met jou moeten samenwerken? Kwalitatieve en inhoudelijke klantcases zorgen gegarandeerd voor nieuwe klanten. Een combinatie van een tekstuele weergave, in het oog springende afbeeldingen en flitsende videocontent zorgt voor een renderende case die jarenlang meegaat. Veel werk? Wees gerust! Wij regelen het allemaal voor je: van videoscript tot fotoshoot. Van interview tot copy. Exact zoals jij het wilt en perfect passend bij jouw organisatie.

Video

Onderdeel van je marketingstrategie

Of het nu gaat om meer bereik, het bouwen aan je online vindbaarheid of het genereren van meer leads: online content kan niet missen in je marketingstrategie. Hoe je dit effectief toepast?

Webteksten

Om te zorgen dat je website, webshop of webapplicatie goed vindbaar is voor zoekmachines zijn krachtige webteksten van essentieel belang. Een gedegen zoekwoordenanalyse zorgt ervoor dat de teksten aansluiten bij de onderwerpen waarop potentiële klanten zoeken. Daarbij is het belangrijk dat de teksten goed leesbaar zijn en logisch zijn opgezet. Dit leidt bezoekers op de juiste manier door de website en helpt om belangrijke elementen snel te kunnen scannen. Inhoudelijk en conversiegericht: dat zijn de webteksten door Wefabric!

Webteksten

Direct aan de slag met online content?

Neem contact op