Web & marketing

voor de zorg

Eindelijk zorg voor je marketing & communicatie

De trends en ontwikkelingen binnen de zorgsector én de marketingsector gaan razendsnel. Veranderende wet- en regelgeving, personeelstekort, vergrijzing en stijgende kosten maken dat er binnen je sector nog eens extra uitdagingen liggen. Dan is een marketingbureau die je aan de hand neemt én slimme producten bedenkt om slim met deze uitdagingen om te gaan geen overbodige luxe. Bij ons vind je dat. Wij bieden op maat gemaakte webapplicaties, websites en helpen jouw organisatie én je branche verder met slimme marketing zoals SEO, SEA, e-mailautomation, social ads en content creatie.

Deze zorgorganisaties zetten hun communicatie al slim in

Ontdek de voordelen van werken met Wefabric

Bij Wefabric begrijpen we dat je als communicatieprofessional of ondernemer in de zorgbranche precies weet waar je naartoe wilt, maar niet altijd exact weet hoe je daar komt. Wij nemen je jouw marketing en communicatie uit handen en zorgen voor een sterke online profilering en efficiënte communicatie naar je stakeholders. Werk je met Wefabric? Dan heb je een heel team van specialisten dat continu met jouw organisatie bezig is. Onze webdevelopers, content creators, marketingadviseurs en online marketeers denken met je mee, zodat we samen steeds een stap vooruit zetten.

Dit doen we voor je

Gestroomlijnde communicatie
Slimme toepassingen
Specialistische kennis

Jouw sector, onze specialiteit

Een communicatiebureau dat écht snapt wat er speelt in de zorgbranche? Wij snappen waar jij het over hebt wanneer je spreekt over de trends & ontwikkelingen binnen jouw sector. We begrijpen wat er speelt omtrent de uitdagingen met chronisch personeelstekort, de robotisering en toepassing van AI, de opkomende flexibele schil aan ZZP’ers en de hoge regeldruk. Dat scheelt een hoop uitlegwerk van jou naar ons. Hierdoor kunnen we jouw marketingstrategie optimaal afstemmen op de markt en jouw communicatie met zorg uitvoeren. Klinkt goed, toch?

marketing voor de zorg, Vacature junior backend developer

Aan de slag? Neem direct contact op.

Moniek Holtrop-Oostra

Moniek Holtrop-Oostra

Strategisch marketeer & adviseur

Svea Reekers

Marketeer & eigenaar

Download ons magazine

Wefabric magazine


    Door je aan te melden ga je ermee akkoord dat we je maximaal 1x per maand marketingmails sturen. Alles in overeenstemming met onze privacyverklaring. Je kunt je ook altijd weer afmelden voor deze e-mails.