Web & marketing

voor de agrarische sector

Loop voorop in de agrarische sector

Jouw bedrijf in de agrarische sector online net zo goed op orde als offline? Wij bieden op maat gemaakte webapplicaties, websites en zetten jouw bedrijf in de markt. Dit doen we met slimme marketing. Denk aan SEO, SEA, e-mailautomation, social ads en content creatie. Samen werken we naar groei voor jouw bedrijf: in leads, omzet en naamsbekendheid. Zo is het gras bij jouw concurrent nooit meer groener dan bij jou.

Deze bedrijven in de zakelijke dienstverlening zetten hun marketing al slim in

Ontdek de voordelen van werken met Wefabric

Bij Wefabric begrijpen we dat je als agrarisch ondernemer precies weet waar je naartoe wilt, maar niet altijd exact weet hoe je daar komt. Wij nemen jouw marketing uit handen en zorgen voor een sterke online profilering. Werk je met Wefabric? Dan heb je een heel team van specialisten dat continu met jouw bedrijf bezig is. Onze webdevelopers, content creators, marketingadviseurs en online marketeers denken met je mee, zodat jij je kunt richten op jouw bedrijf. Samen bouwen we aan naamsbekendheid, leadgeneratie en omzetgroei.

sterke merkidentiteit?

Dit doen we voor je

Meer kwalitatieve leads
Duurzame klantrelaties
Meer omzet & groei

Jouw sector, onze specialiteit

Zeg je agrarische sector? Dan zeg je Wefabric. Want wij snappen waar jij het over hebt wanneer je spreekt over de trends & ontwikkelingen binnen jouw sector. We begrijpen wat er speelt op het gebied van stikstof, mest en duurzaamheid. Hoe het werkt met de prijzen voor aardappelen. Hoe weersinvloeden voor effect hebben op het dierenwelzijn en de productie. Wat invloed heeft op boeren en wanneer ze wel of niet investeren. Dat scheelt jou een hoop uitlegwerk. Hierdoor stemmen we jouw marketingstrategie optimaal af op de markt. Zo geven we samen jouw bedrijf een voorsprong in de agrarische branche. Doe je mee?

Goede briefing, website laten maken

Aan de slag? Neem direct contact op.

Moniek Holtrop-Oostra

Moniek Holtrop-Oostra

Strategisch marketeer & adviseur

Svea Reekers

Marketeer & eigenaar

Download ons magazine

Wefabric magazine


    Door je aan te melden ga je ermee akkoord dat we je maximaal 1x per maand marketingmails sturen. Alles in overeenstemming met onze privacyverklaring. Je kunt je ook altijd weer afmelden voor deze e-mails.