1 + 1 = 2

Wefabric & sponsoring

Sport x Fries x Wefabric

Met samenwerken kom je verder. Dat is waarom wij diverse organisaties, evenementen en verenigingen een warm hart toedragen. Hoe gaaf is het als het dan ook nog gaat om Friese sporten? Van Skutsjesilen tot Keatsen en van zeilen tot Fryske hynders.

De Freulepartij

De Freulepartij Wommels

Al meer dan 100 jaar aan historie: De Freulepartij. Jaarlijks georganiseerd in augustus voor jongens tot 18 jaar. Wij realiseerden de website en webapplicatie voor ze, zodat zij de sterren van de hemel kunnen keatsen.

JongKFPS

JongKFPS

Zie je het voor je? Weilanden vol met het ‘Swarte Goud’. JongKFPS is een vereniging voor liefhebbers van het Friese paard en richt zich op jongeren tussen de 16 en 35 jaar. Een website met ledenbeheersysteem kregen ze van ons: zo kunnen zij zich weer focussen op de paarden.

Skutsje de Trije Doarpen

Skutsje De Trije Doarpen

Een skutsje laten silen is niet zomaar wat: daar zitten kosten aan verbonden. Daar kun je je wat bij voorstellen bij zo’n historisch schip. Ten behoeve van sponsorwerving bouwden wij de website. Zo kunnen zij met wind in de zeilen vooruit de komende jaren.

KWS Sneek

KWS Sneek

Fries. Snekers. Nuchter. Én echte liefhebbers van de Friese sporten. Een match met KWS en de Sneekweek was dan ook niet moeilijk te verzinnen. Daarom is Wefabric sinds 2021 trotse sponsor van deze omvangrijke zeilvereniging.

Sneekweek

Sneekweek

Overdag om de eer, ’s avonds voor de sfeer – dát is de Sneekweek. Het grootste en gezelligste binnenwater zeilevenement van Europa: de perfecte combinatie van gezelligheid en sportiviteit.En daar kunnen wij ons als Wefabric’ers wel in vinden.

Friese sporter? En overtuigd van een goede match?

Neem contact op