Web & marketing

voor de Bouw & Techniek

Slim bouwen aan je bedrijf

Als bouwbedrijf, installatiebedrijf, aannemer of andere organisatie in de bouw & techniek branche weet jij als geen ander: continu blijven bouwen aan je bedrijf is een must. Wij snappen dat dit niet altijd zo eenvoudig is als het lijkt. En dat is waarom je graag met ons werkt. Wij helpen je met onze op maat gemaakte webapplicaties en websites om jouw doelstellingen te behalen.  We zetten je bedrijf in de markt met slimme marketing zoals SEO, SEA, e-mailautomation, social ads en content creatie, zodat jij kunt focussen op waar jij goed in bent.

Deze bedrijven in de bouw & techniek zetten hun marketing al slim in

Bouw & techniek: jouw branche x onze focus

De bouw & techniek heeft onze focus. Als jij het hebt over duurzaam bouwen, de energietransitie en de stikstofproblematiek dan weten wij waar we het over hebben. Maar dat niet alleen: we snappen ook de continue uitdaging om goed personeel aan te trekken en te behouden. Kortom: wij snappen waar jij het over hebt wanneer je spreekt over de trends & ontwikkelingen binnen jouw sector. Hierdoor kunnen we jouw marketingstrategie optimaal afstemmen op de markt en jouw bedrijf een voorsprong geven in de bouw & techniek branche. Klinkt goed, toch?

marketing specialist bouw en techniek Vacature Communicatieadviseur

Dit doen we voor je

Meer kwalitatieve leads
Duurzame klantrelaties
Meer omzet & groei

Ontdek de voordelen van werken met Wefabric

Bij Wefabric begrijpen we dat je als marketeer of ondernemer in de bouw & techniek branche vaak moet bijschakelen. Niet alleen gaan de trends in de web- en marketingbranche razendsnel, ook die in je eigen sector moet je zien bij te benen. Daarom nemen wij jouw marketing uit handen en zorgen we voor een sterke online profilering. Bij ons werkt een heel team van specialisten doorlopend aan jouw bedrijf. Onze webdevelopers, content creators, marketingadviseurs en online marketeers denken met je mee, zodat jij je kunt richten op jouw bedrijf. Samen bouwen we aan meer naamsbekendheid, effectieve leadgeneratie en meer omzet.

Goede briefing, website laten maken

Aan de slag? Neem direct contact op.

Moniek Holtrop-Oostra

Moniek Holtrop-Oostra

Strategisch marketeer & adviseur

Svea Reekers

Marketeer & eigenaar

Download ons magazine

Wefabric magazine


    Door je aan te melden ga je ermee akkoord dat we je maximaal 1x per maand marketingmails sturen. Alles in overeenstemming met onze privacyverklaring. Je kunt je ook altijd weer afmelden voor deze e-mails.