Diensten

Wij leveren totaaloplossingen op het gebied van web & marketing

Website laten maken

Online net zo goed vertegenwoordigd zijn als offline? Dat realiseren wij voor je. Niets is standaard: zo passen we zowel het design als de techniek aan op jouw organisatie en jouw doelgroep.

Webshop laten maken

Onze webshops verdienen zichzelf razendsnel terug. De mix van vindbaarheid, user experience en een krachtig design zorgen voor een gestroomlijnde shop waar je klanten graag terugkomen.

SEO & SEA

Of het nu gaat om het online aanschaffen van een technisch onderdeel of het zoeken naar de leukste winkeladresjes in een stad: SEO & SEA zijn niet meer weg te denken in de online marketingstrategie.

Webapplicaties

Onze specialisten bouwen strakke, heldere en gebruiksvriendelijke webapplicaties. Niets is ze te gek: van productbeheer tot aan orderbeheersysteem. Wefabric is jouw partner voor webapplicaties!

Webteksten

Om je website goed vindbaar te maken voor Google, zijn krachtige webteksten van essentieel belang. Het leidt bezoekers op de juiste manier door de website en helpt om belangrijke elementen snel te kunnen scannen.

Blogs

Content, content, content… Dat content King is begrijp je ondertussen, maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan! Wij schrijven periodiek waardevolle blogs voor jouw organisatie. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is het vakinhoudelijk te checken. Appeltje-eitje toch?

Social media

Facebook, Twitter, SnapChat, Tumblr, LinkedIn, Instagram… Welke social media is geschikt voor jouw organisatie? Van training tot aan dagelijks monitoren: wij helpen je op weg!

E-mailmarketing

Eenvoudig zeer doelgericht de juiste potentiële klanten benaderen? Dat doe je met e-mailmarketing! E-mail is nog steeds één van de meest effectieve marketingmiddelen en eenvoudig in te zetten voor jouw organisatie!

Advies & Training

Aan het succesvol inzetten van marketing en communicatie ligt een heldere strategie ten grondslag. Wefabric stippelt een duidelijke marketingroute uit voor jouw organisatie door het opstellen van een marketing- en communicatieadvies.

Google Business View

Dankzij professionele panoramafoto's via Google Business View geef je een uniek inkijkje in jouw bedrijf én krijgt je online vindbaarheid een boost.

Video

Laat in een oogwenk zien waar jouw bedrijf voor staat! Met een video, animatie of interactieve infographic zet jij je bedrijf pas écht op de kaart.

Wij werken onder andere voor

Elektrobode.nl

“Meedenken over efficiënte optimalisaties op technisch gebied en deze vervolgens daadkrachtig doorvoeren: dat is de werkwijze die Wefabric kenmerkt. Door een heldere visie op techniek en breed inzetbare developers hebben we al vele winstgevende verbeteringen kunnen doorvoeren. Wefabric biedt effectieve oplossingen, op maat gemaakt voor ons én onze klanten!”

Alfons Reinders

Eigenaar Elektrobode.nl

Ontdek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen

Laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Het telefoonnummer is incorrect. Verwacht: 0612345678 of +31612345678
Vul het bovenstaande veld volledig in.