Maatwerk website

Wij maken uitsluitend maatwerk websites. Zo heb je altijd een unieke en op maat gemaakte website of -shop.

Home » Maatwerk website

Maatwerk website: volledig afgestemd op jouw wensen

Een website is hét visitekaartje van jouw bedrijf of organisatie. Het is dan ook van groot belang dat deze volledig aansluit bij jouw wensen, uitstraling en het belangrijkste doel van je website. Voor het bouwen van een maatwerk website maken we gebruik van bestaande CMS-systemen zoals WordPress. Daarbij houden we altijd rekening met de specifieke wensen die jij als ondernemer hebt. Zo kunnen we koppelingen maken tussen de site en een bestaand CRM-systeem of een plug-in als MailChimp – voor het eenvoudig beheren van nieuwsbrieven – of WooCommerce toevoegen wanneer het om een webshop gaat. En bestaat er geen passende plug-in of werkt het niet zoals jij wilt? Dan maken onze technische alleskunners een nieuwe toepassing. Er is ontzettend veel mogelijk.

Plan koffie afspraak

Jij vraagt, wij draaien

Wij vinden het belangrijk dat jij tevreden bent. Samen met jou doen we er dan ook alles aan om het maximale uit jouw website te halen. Dat is voor de één anders dan voor de ander. Daarom leveren wij uitsluitend maatwerk. Zo heb je altijd een unieke website of webshop dat past bij jouw bedrijf.

maatwerk website

Voordelen maatwerk website

Gebruiksvriendelijk CMS
Snel, professioneel & goed vindbaar in Google
Maatwerk functionaliteiten

Maatwerk website of webshop

Van de plaatselijke kaasboer om de hoek tot een internationaal gevestigd transportbedrijf. Ieder bedrijf is uniek. Bij deze uniekheid past een op maat gemaakte website of webshop. Daarbij luisteren we naar jouw wensen om samen met jou tot een eindproduct te komen waar niet alleen je bedrijf, maar ook je doelgroep enthousiast van raakt. Ook verzekerd van een maatwerk website of webshop? Wij gaan graag voor je aan de slag. Benieuwd welke bedrijven je al voor gingen? Bekijk onze klantcases.

Maatwerk-Website

Hulp & advies

Absoluut een belangrijke factor om rekening mee te houden is je online vindbaarheid. Door het gebruik van de juiste content (tekst, afbeeldingen, video) creëren we een website op maat die voldoet aan de laatste updates en de beste techniek in een ideale vorm om goed gevonden te worden in de zoekmachines. Heb je extra hulp of advies nodig? Twijfel dan niet en vraag ons het hemd van het lijf. Wij staan voor je klaar om de online resultaten te optimaliseren.

Klaar om te starten?

Plan koffie afspraak