Bij Wefabric maken we uitsluitend maatwerk websites. Zo heb je altijd een unieke en op maat gemaakte webshop of -site.

 

Wefabric maatwerk website

Wij verzorgen een maatwerk website voor jouw bedrijf of organisatie. Voor het bouwen van een maatwerk website maakt Wefabric gebruik van bestaande CMS-systemen zoals WordPress. Daarbij houden we altijd rekening met de specifieke wensen die jij als ondernemer hebt. Zo kunnen we koppelingen maken tussen de site en een bestaand CRM-systeem of een plugin als MailChimp – voor het eenvoudig beheren van nieuwsbrieven – of WooCommerce toevoegen wanneer het om een webshop gaat. En bestaat er geen passende plugin of werkt het niet zoals jij wilt? Dan maken onze technische alleskunners een nieuwe toepassing. Er is ontzettend veel mogelijk.

Maatwerk website

Jij vraagt, wij draaien

Bij Wefabric vinden we het belangrijk dat jij tevreden bent. Samen met jou doen we er dan ook alles aan om het maximale uit jouw website te halen. Dat is voor de één anders dan voor de ander. Daarom leveren wij uitsluitend maatwerk. Zo heb je altijd een unieke website of webshop dat past bij jouw bedrijf.

Maatwerk website of webshop

Bij Wefabric zijn we gespecialiseerd in het maken van zowel maatwerk websites als webshops. Van de plaatselijke kaasboer om de hoek tot een internationaal gevestigd transportbedrijf. Ieder bedrijf is uniek. Bij deze uniekheid past een op maat gemaakte website of -shop. Wij luisteren naar jouw wensen om samen met jou tot een eindproduct te komen waar niet alleen je bedrijf, maar ook je doelgroep enthousiast van raakt. Ook verzekerd van een maatwerk website of webshop? Wij gaan graag voor je aan de slag. Neem contact met ons op.

Deze klanten gingen je voor.

Hulp & advies

Absoluut een belangrijke factor om rekening mee te houden is je online vindbaarheid. Door het gebruik van de juiste content (tekst, afbeeldingen, video) creëren we een website op maat die voldoet aan de laatste updates en de beste techniek in een ideale vorm om goed gevonden te worden in de zoekmachines. Heb je extra hulp of advies nodig? Twijfel dan niet en vraag ons het hemd van het lijf. Wij staan voor je klaar om de online resultaten te optimaliseren.

Wil jij ook een maatwerk website of webshop laten maken door Wefabric of een vrijblijvend advies ontvangen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Wij zorgen voor de koffie!

Koffie doen?

Lees ook deze artikelen

Vacatures

Vacature online marketeer

24 september 2021

Marketing

Neuromarketing: de perfecte prijsstrategie toepassen

18 september 2021

Marketing

Converteer bezoekers naar klanten met het See, Think, Do, Care-model

27 augustus 2021