SEO

Wat doe jíj als je een nieuw product wilt aanschaffen? Of wanneer je een prangende vraag hebt? Juist, je vraagt het Google. Zorg voor een optimale online vindbaarheid met zoekmachineoptimalisatie. Een ideale combinatie van content & techniek.

Content optimalisatie

Goede content, geoptimaliseerd voor Google is één van de belangrijkste elementen wanneer we het hebben over zoekmachineoptimalisatie (SEO). Denk hierbij aan het juist inrichten van de metadata en dit continu blijven optimaliseren. Maar ook aan SEO landingspagina’s, gefocust op specifieke zoekwoorden en krachtige blogs die antwoord geven op de vragen die leven bij jouw doelgroep. Content optimalisatie gaat niet over één nacht ijs, maar is een voortdurende investering die zich dubbel en dwars terug betaald.

Technische SEO

Snelheid en gebruiksvriendelijkheid zijn belangrijke pijlers voor het scoren in Google. Je techniek op orde: dát zorgt dat je scoort online. Ga het SEO-traject aan met Wefabric en wees verzekerd van een optimale laadprestatie, interactie, gebruiksvriendelijkheid en responsiviteit van je website.

SEO migratie

Wanneer je een nieuwe website, webshop of webapplicatie online zet, is het van belang dat je de opgebouwde historie in zoekmachines niet over boord gooit. Een goede SEO migratiestrategie is daarom een must. Wij behouden je SEO-performance en webverkeer. Zo kun je met een gerust hart live gaan!

Google Ads

Een helikopterview op jouw online prestaties

Hoe scoort jouw content en techniek? Waar liggen mogelijkheden met betrekking tot online vindbaarheid voor jouw bedrijf? Wij brengen het voor je in kaart.

Linkbuilding

Welke waarde hecht Google aan jouw online omgeving? Hoe meer waardevolle backlinks er naar jouw website verwijzen, hoe beter je online vindbaarheid is. Mede dankzij linkbuilding bouw je autoriteit binnen Google op. Belangrijk is hierbij is de kwaliteit van links en dat de partij waaraan je linkbuilding uitbesteed ook écht op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. En dat zijn wij! Uitbesteden maar dus.


Lokale SEO

Belangrijker dan ooit: lokale SEO. Hiermee richt je je specifiek op het verbeteren van de online vindbaarheid bij je in de buurt: in Google Maps en Google Search. We richten het Google My Business profiel voor je in en zorgen op basis van een heldere zoekwoordenanalyse voor lokale, organische zoekresultaten.

Web

Werken aan optimale online vindbaarheid?

Vraag een gratis SEO-advies op