Trots x

Opdrachtgevers

Samen resultaat halen

De schouders eronder. Samen een route bepalen én samen resultaat behalen. Dat is hoe wij werken voor & met onze opdrachtgevers. Vooraanstaande bedrijven in de bouw, techniek, agrarische sector, transport, apps en makelaardij. Allemaal één ding gemeen: ze willen stuk voor stuk bouwen aan hun bedrijf. En dat doen ze met Wefabric.

 

 

 

Zij gingen je al voor

Duurzame marketing sinds 2019

Rondaan

Waar Rondaan opereert met de slogan duurzame kwaliteit sinds 1915. Kunnen wij dit bij Wefabric aanvullen met: duurzame marketing inzet sinds 2019. De laatste jaren heeft Rondaan veel veranderingen doorgemaakt op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Alleen op marketinggebied viel er winst te behalen.

Tinder van de woningmarkt

Wensk

Wensk is een online platform waarop mensen hun woonwens plaatsen en dat woningeigenaren de kans biedt om te kijken of er iemand geïnteresseerd is in zijn of haar huis. Wensk brengt vraag en aanbod in deze momenteel hysterische huizenmarkt samen. Je ideale woning? Die vind je met Wensk!

Van Flevolandse bodem

Holland Agri Foods

Uien. Aardappelen. Wortelen. Vanaf Flevolandse bodem voedt Holland Agri Foods mensen over de hele wereld. Een nuchtere aanpak en een stevige ambitie: dat vraagt om een website die net zo hard mee kan groeien als wat ze bij Holland Agri Foods doen.

Focus on Quality

WEldmij logo

Als technisch dienstverlener weet Weldmij als geen ander hoe ze de klant tevreden en de kwaliteit hoog houden (maar dan ook écht). Marketing echter? Dát is een vak apart. En zo ontstond een prachtige samenwerking tussen de engineers bij Weldmij en de marketeers bij Wefabric.

Een frisse blik op marketing

logo de optisjen

Als dé oogspecialist van Sneek moet je on- en offline in de kijker lopen. Want als je zo’n groot aanbod in monturen, merken en stijlen hebt wil je natuurlijk zichtbaar zijn. Zowel fysiek in de winkel als online met een flitsende website.

Niet in hokjes denken

Sonesto

Scholen, openbare ruimtes, zorginstellingen en bedrijfsgebouwen: de lockers van Sonesto vind je overal. De lockers hebben een perfecte integratie in het interieur, maar hoe is Sonesto online geïntegreerd? Wefabric is the key in deze online doorvertaling; van website tot online marketing.

Extern opleiden, intern winnen

Actifood

Artikelen lezen, bakken vol informatie tot je nemen, boeken verslinden, events bezoeken, marktinformatie doorspitten én dit doorvertalen naar de organisatie waar je voor werkt: als marketeer is dit je niet vreemd. Een vakgebied dat zich razendsnel ontwikkelt bijhouden, is geen eenvoudige klus. Een frisse blik van buiten in combinatie met praktische, toepasbare informatie is daarom de perfecte uitkomst. Dat vond Actifood ook.

Onze opdrachtgevers

Ja... dit is een flinke salespitch...
Dat kunnen wij ook...
Eerst maar een

Kop koffie?