Social media

Welke social media is geschikt voor jouw organisatie? Van training tot aan contentcreatie: wij helpen je op weg!

Social media uitbesteden

Facebook, Twitter, SnapChat, LinkedIn, Instagram… Er zijn talloze kanalen waar jij met jouw organisatie actief op kunt zijn. Welke social media is geschikt voor jouw organisatie? En hoe zet je deze op de meest effectieve wijze in? Onze social media specialisten helpen je op weg: van training tot aan het dagelijks monitoren van je kanalen! Social media uitbesteden aan Wefabric betekent een consistente inzet met waardevolle content. Ontdek de voordelen!

  • Consistentie
  • Meer leads
  • Professionele content

Waarom social media uitbesteden?

Efficiëntie, focus, consistentie, waardevol, professionaliteit etcetera. We kunnen tientallen mogelijkheden bedenken waarom social media uitbesteden aan Wefabric jou meer op gaat leveren dan dat het je zou kosten. Jij wil toch ook op social vlak er tussenuit springen? Hier helpen we je graag bij. We kijken naar de huidige situatie, de kansen en stippelen gezamenlijk een plan uit. Een plan dat aansluit op jouw persoonlijke – en/of bedrijfsvisie zodat we doelstellingen efficiënt kunnen nastreven en behalen.

Consistente inzet

Wanneer je bezig bent met social media is een consistente en professionele inzet voorwaarde nummer één. Dit betekent ook het aanwezig zijn tijdens de drukke periodes van jouw organisatie. Immers: iemand die je volgt, wil iets van je horen. Wefabric neemt het onderhoud van je social media kanalen uit handen, zodat jij je kunt richten op ondernemen!

Waardevolle content

Het creëren van waardevolle content voor jouw doelgroep is de grootste uitdaging op het gebied van social media. Met goede content zorg je voor interactie en binding met je doelgroep. Uitdagende teksten, krachtige grafische visuals of flitsende video’s: Wefabric maakt het voor je!

Advertising

Krijg meer volgers voor je social media kanalen of geef jouw content een boost! Social advertising helpt jou op een inzichtelijke en toegankelijke manier jouw doelstellingen te behalen. Wefabric helpt jou het beste uit jouw sociale campagnes te halen door te focussen op effectiviteit en efficiëntie. Adverteren op social media is een relatief goedkoop middel om jouw bedrijf, diensten of producten onder de aandacht te brengen. Toch kunnen de kosten hoog uitvallen wanneer de campagnes inefficiënt zijn ingesteld. Wefabric helpt jou met social advertising zoals jij dat wilt.

 
Wefabric zorgt ervoor dat we professioneel aanwezig zijn op Facebook en LinkedIn. Ze bedenken de onderwerpen, realiseren de berichten en plannen het in. Erg fijn, want dit scheelt ons veel tijd!
Lennart Reinders Schoonhoven Bedrijfsmakelaars
 
Professionele content
Meer likes & volgers
Meer websitebezoekers

Social savvy

Ben jij al social savvy? Of kunnen jij en je werknemers wel een update gebruiken? Wefabric geeft trainingen zodat jullie weer helemaal op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen in social media wereld. We helpen je met het creëren van de juiste content en geven je praktische informatie.

Last but not least: we vertellen je uiteraard ook alles over handige tools om je sociale leven iets gemakkelijker te maken!

Kosten social media uitbesteden

Je volgers wachten op je! Wil jij je social media uitbesteden aan Wefabric? Dat kan al vanaf €149,- per maand. Onze specialisten kun je voor verschillende social doeleinden inzetten.

  • Altijd online aanwezig
  • Doeltreffende content
  • Webcare
  • Betere resultaten

Dit doen we nog meer

Anders dan anders
In verband met het Coronavirus werken we grotendeels vanuit huis. Afspraak maken? Dat kan! We staan namelijk net zo goed voor je klaar als anders.
Oké