Social media

Van dagelijks monitoren tot inhoudelijke trainingen voor jouw werknemers

Social media uitbesteden

Facebook, Twitter, SnapChat, Tumblr, LinkedIn, Instagram… Er zijn talloze kanalen waar jij met jouw organisatie actief op kunt zijn. Welke social media is geschikt voor jouw organisatie? En hoe zet je deze op de meest effectieve wijze in? Onze social media specialisten helpen je op weg: van training tot aan het dagelijks monitoren van je kanalen! Social media uitbesteden aan Wefabric betekent een consistente inzet met waardevolle content. Ontdek de voordelen!
social media uitbesteden

Waarom Social media uitbesteden?

Efficiëntie, focus, consistentie, waardevol, professionaliteit et cetera. We kunnen tientallen mogelijkheden bedenken waarom Social media uitbesteden aan Wefabric jou meer op gaat leveren dan dat het je zou kosten. Jij wil toch ook op social vlak er tussenuit springen? Hier helpen we je graag bij. We kijken naar de huidige situatie, de kansen en stippelen gezamenlijk een plan uit. Een plan dat aansluit op jouw persoonlijke – en/of bedrijfsvisie zodat we doelstellingen efficiënt kunnen nastreven en behalen.

Consistente inzet

Wanneer je bezig bent met social media is een consistente en professionele inzet voorwaarde nummer één. Dit betekent ook het aanwezig zijn tijdens de drukke periodes van jouw organisatie. Immers: iemand die je volgt, wil iets van je horen. Wefabric neemt het onderhoud van je social media kanalen uit handen, zodat jij je kunt richten op ondernemen!

Waardevolle content

Het creëren van waardevolle content voor jouw doelgroep is de grootste uitdaging op het gebied van social media. Met goede content zorg je voor interactie en binding met je doelgroep. Uitdagende teksten, krachtige grafische visuals of flitsende video’s: Wefabric maakt het voor je!
social media beheer

Advertising

Krijg meer volgers voor je social media kanalen of geef jouw content een boost! Social advertising helpt jou op een inzichtelijke en toegankelijke manier jouw doelstellingen te behalen. Wefabric helpt jou het beste uit jouw sociale campagnes te halen door te focussen op effectiviteit en efficiëntie. Adverteren op social media is een relatief goedkoop middel om jouw bedrijf, diensten of producten onder de aandacht te brengen. Toch kunnen de kosten hoog uitvallen wanneer de campagnes inefficiënt zijn ingesteld. Wefabric helpt jou met social advertising zoals jij dat wilt.

Savvy

Ben jij al social savvy? Of kunnen jij en je werknemers wel een update gebruiken? Wefabric geeft trainingen zodat jullie weer helemaal op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen in social media wereld. We helpen je met het creëren van de juiste content en geven je praktische informatie. Last but not least: we vertellen je uiteraard ook alles over handige tools om je sociale leven iets gemakkelijker te maken!

Kosten van Social media uitbesteden

Je volgers wachten op je! Wil jij je Social media uitbesteden aan Wefabric? Dat kan al vanaf €95,- per maand. Onze specialisten kun je voor verschillende social doeleinden inzetten. Heb je interesse in een van onze trainingen? Neem dan contact met ons op. Wij informeren je graag over alle mogelijkheden.

Elektrobode.nl

“Meedenken over efficiënte optimalisaties op technisch gebied en deze vervolgens daadkrachtig doorvoeren: dat is de werkwijze die Wefabric kenmerkt. Door een heldere visie op techniek en breed inzetbare developers hebben we al vele winstgevende verbeteringen kunnen doorvoeren. Wefabric biedt effectieve oplossingen, op maat gemaakt voor ons én onze klanten!”

Alfons Reinders

Eigenaar Elektrobode.nl

Bekijk onze cases

Elektrobode

Online verkoop van elektrotechnische materialen

Elektrobode.nl is een snelgroeiende webshop voor elektrotechnische materialen. Een ware groothandel op het web die het voor de expert én de leek zo eenvoudig mogelijk maakt om het juiste product te vinden.

Bekijk de case

Dinkla Verkeersopleidingen

Vol vertrouwen je rijbewijs halen!

Je rijbewijs halen doe je bij Dinkla Verkeersopleidingen. Of het nu gaat om het auto-, bromfiets-, motor-, E achter B en vrachtautorijbewijs: bij Dinkla kan het! Dinkla Verkeersopleidingen is aangesloten bij de BOVAG, werkt uitsluitend met gecertificeerde en vakbekwame instructeurs en heeft locaties in Balk en Sneek.

Bekijk de case

Mestverwerken.nu

Het beste aanbod VVO’s

Mestverwerken.nu is een online concept en onderdeel van landbouwstart.nl. Het doel van Mestverwerken is om de boer meer controle over het mest verwerken te geven, door VVO’s op een transparante wijze af te sluiten. Een betrouwbaar en overzichtelijk platform, welke gebruikers beoordelen met maar liefst een 8,8!

Bekijk de case

Van Waard tot Klif

De allerbeste zorg voor paard, gezelschaps- & landbouwhuisdier


Dierenartsenpraktijk Van Waard tot Klif streeft ernaar de beste zorg voor dieren te bieden. Met locaties in Koudum en Workum bedienen zij het grootste gedeelte van Zuidwest-Friesland. Of het nu gaat om je paard, hond, konijn of koe: bij DAP Van Waard tot Klif ben je aan het juiste adres!

Bekijk de case
Ontdek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen

Laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Het telefoonnummer is incorrect. Verwacht: 0612345678 of +31612345678
Vul het bovenstaande veld volledig in.