Webteksten

Aansprekende teksten voor jouw doelgroep, geoptimaliseerd voor Google.

Webteksten voor iedere doelgroep

Wil je webteksten laten schrijven die zowel aansluiten op je doelgroep als op Google? Schakel dan de content specialisten van Wefabric in!

  • Voor goede vindbaarheid
  • Duidelijke websitestructuur
  • Doelgericht geschreven
  • Door SEO tekstschrijver

Deze bedrijven gingen je voor

Webteksten laten schrijven

Om te zorgen dat je website goed vindbaar is voor zoekmachines zijn krachtige webteksten van essentieel belang. Een gedegen zoekwoordenanalyse zorgt ervoor dat de teksten aansluiten bij de onderwerpen waarop (potentiële) klanten zoeken. Daarbij is het belangrijk dat de teksten goed leesbaar zijn en logisch zijn opgezet. Dit leidt bezoekers op de juiste manier door de website en helpt om belangrijke elementen snel te kunnen scannen. Door webteksten te laten schrijven door Wefabric ben je verzekerd van een doelgerichte schrijfwijze dat aansluit bij de zoektermen van jouw klanten.

Logische route

Aan de basis van een goede website staat een duidelijke websitestructuur. De zoekwoordenanalyse zorgt ervoor dat alle relevante pagina’s op je website worden weergegeven. Zijn je (potentiële) klanten op je website beland? Dan is het zaak dat ze zo snel mogelijk en zo duidelijk mogelijk de juiste informatie kunnen vergaren. Maar dat niet alleen: ze dienen natuurlijk ook te worden getriggerd met de juiste call-to-action!

Door SEO tekstschrijver

Wanneer je in het bezit bent van een website wil je natuurlijk ook goed worden gevonden in zoekmachines. Hoe komen jouw bezoekers anders op je website? De webteksten van Wefabric worden geschreven naar de laatste eisen van Google. Er zijn namelijk een aantal basisregels die Google stelt. Daarnaast worden ze standaard aangeleverd met het juiste zoekwoord, URL, metatitel en metatekst.
Google voert echter wel eens wijzigingen door en daarnaast zit jouw concurrent waarschijnlijk ook niet stil. Het is daarom van belang om dit te blijven optimaliseren. 

 
Wefabric realiseerde onze nieuwe website en zorgt voor een consistente inzet van marketing. Van begin tot einde was de communicatie duidelijk en het proces helder en inzichtelijk. Door middel van het periodiek bloggen en het inzetten van social media bereiken we onze doelgroep met concrete handvatten en tips over het verzorgen en houden van dieren. Hierbij is Wefabric zowel onze strategische, als uitvoerende partner.
Willem de Vries DAP Van Waard tot Klif
 
Betere vindbaarheid in Google
Alleen nog vakinhoudelijk checken
Passend bij je bedrijf en je doelgroep

Gratis webcheck

Benieuwd of jouw webteksten nog aan de eisen voldoen? Vul hiernaast je gegevens in en wij nemen contact met je op!

Vraag websitecheck aan

Naast webteksten doen we nog veel meer