Zoekmachine optimalisatie

Een betere online vindbaarheid met zoekmachine optimalisatie.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie het wordt ook wel SEO genoemd (Search Engine Optimalization). Het wordt gebruikt om jouw website hoger in Google te laten komen. Dit binnen het organische (niet betaalde) bereik. Oftewel: de organische zoekresultaten. Door zoekmachine optimalisatie optimaliseren wij jouw website om zo hoger te scoren in Google.

Voordelen zoekmachine optimalisatie

  • Betere vindbaarheid
  • Hogere ranking in Google
  • Meer websitebezoekers naar jouw website
  • Meer omzet via je webshop

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Je online vindbaarheid verbeteren? Het focussen op SEO (Search Engine Optimalization) helpt je daarbij. Wij verbeteren jouw online vindbaarheid door verschillende zaken onder de loep te nemen, zo kijken we naar de content op jouw website, voldoet dit aan de eisen van Google? Hoe is het gesteld met de autoriteit van jouw website? Door middel van linkbuilding kunnen we op een natuurlijke manier zorgen voor meer autoriteit. We kijken ook naar de technische kant van SEO, hoe snel is jouw website en hoe zit het met de website structuur. Door verschillende facetten onder de loep te nemen, zorgen we ervoor dat jij beter vindbaar wordt.

Wist je dat 90% van de bezoekers binnen Google alleen op de eerste pagina kijkt?

Het inzetten van zoekmachine optimalisatie vergt een lange adem en een consistente en daadkrachtige aanpak. Onze SEO-specialisten vertellen je waar jij je website kunt verbeteren en helpen je graag met het implementeren en uitvoeren van de werkzaamheden.

Samenwerken?

Responsive design

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, voor zoekmachine optimalisatie is het erg belangrijk dat jouw website mobiel vriendelijk oftewel responsive. Dit wel zeggen is dat hij op alle mobiele apparaten perfect zichtbaar is. Zeer belangrijk, want meer dan 60% van de online gebruikers bezoekt een website via een mobiel apparaat. Checken of jouw website responsive is?

responsive design zoekmachine optimalisatie
Is jouw website mobielvriendelijk?
 

We zetten gerichte Google Ads campagnes in om een constante stroom aan leerlingen voor onze rijopleidingen te genereren. Effectief en eenvoudig aan te passen per periode!

Edwin Kooistra Dinkla Verkeersopleidingen
 
Continue optimalisatie
Verbeterde resultaten
Meer bestellingen & aanvragen

Online vindbaarheid verbeteren

Stel, je hebt een prachtige website of -shop laten ontwikkelen, maar de verkopen of contactaanvragen blijven achterwege. Of je wilt juist een (nieuwe) shop of website laten maken en hiermee meer potentiële klanten op je website krijgen. Wil je meer leads of verkopen, maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Geen zorgen, Wefabric zorgt ervoor dat jouw online vindbaarheid verbetert.

Heb je vragen of wil je meer weten? We helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Voordelen

Onze SEO- en SEA-specialisten zijn gedreven om jouw bedrijf hoger en/of bovenaan in Google te krijgen. Hiermee kunnen potentiële klanten jouw website sneller vinden en zal het aantal websitebezoekers aanzienlijk stijgen.

  • Betere vindbaarheid in Google
  • Meer website- en webshopbezoekers
  • Gerichte doelstellingen
  • Heldere rapportages

Dit doen we nog meer