Marketing- & communicatieadviseur

Moniek Holtrop – Oostra

Moniek Holtrop – Oostra

Creativiteit stroomt door m’n aderen. Al vanaf kleins af aan. Maar het blijft niet alleen bij een idee: de handen gaan uit de mouwen en de schouders eronder! De realisatie is net zo leuk als de creatie. Ik bewandel daarom graag het hele traject, van begin tot einde. Of het nu gaat om een website, nieuwe huisstijl, advertentiecampagne of evenement!

Met creatieve concepten, haarscherpe websites en spraakmakende off- en online campagnes zijn we graag jouw marketingpartner.

Personalia

Waar de één meer klanten of opdrachten wil, vraagt de ander zich af waarom hij geen voldoende personeel kan krijgen. Schaarste in de arbeidsmarkt is alom bekend. Hoe positioneer jij je bedrijf als werkgever?

Waar ik dolblij van word? Wanneer een opdrachtgever je het volledige vertrouwen geeft om een door ons bedachte campagne te realiseren. Of het nu gaat om een website, nieuwe huisstijl, advertentiecampagne of evenement. Met ons werken is samenwerken met een hecht team van rasechte vakidioten.

Maar ik word ook gelukkig als ik opdrachtgevers inzicht kan geven in zijn ideale klant. Want het doorlopen van je customer life cycle kan ontzettend veel inzicht geven. Wanneer je hier concrete acties aankoppelt moet dit op langere termijn zeker zijn vruchten afwerpen!

Met een gezonde dosis boerenverstand en een vleugje humor begin ik elke dag met een lach. Als er een feestje georganiseerd moet worden dan weet iedereen mij te vinden! Met regeltante als bijnaam en een flinke dosis creativiteit is niets mij te gek. In de winter bezoek ik graag de ijshal of zoek ik het natuurijs op om een rondje te schaatsen.

Specialisatie

Profiel

Opleidingen
HBO Leisure & Events Management en een Master in Marketing

Interesses
Schaatsen, koken en toneelspelen

Ook leuk
Moniek is daarnaast boerin en woont samen met haar man die melkveehouder is, op de boerderij. Ook is ze actief als secretaresse bij de Federatie van VVB’s. Deze organisatie organiseert diverse bijeenkomsten voor melkveehouders waarbij vooral vaktechnische onderwerpen aan bod komen.

Volg mij

Uitgelichte projecten van Moniek Holtrop – Oostra

Blogartikelen van Moniek Holtrop – Oostra

Marketing

Webwinkelkeurmerken: alle informatie op een rij

Marketing

Negatieve reacties op social media: zo ga je er mee om!