Marketing- & communicatieadviseur

Moniek Holtrop – Oostra

Moniek Holtrop – Oostra

De klant helpen met het verkrijgen van nieuwe inzichten is écht voor mij weggelegd. Door het stellen van veel vragen komen we samen tot de juiste propositie. Waar willen we staan over een jaar? Wat is realistisch op korte termijn? Op welke doelgroep ligt de focus en hoe gaan we hen overtuigen? En welke middelen gaan we daarvoor inzetten. Met een concreet en duidelijk plan gaan we de doelstelling halen!

Met creatieve concepten, haarscherpe websites en spraakmakende off- en online campagnes zijn we graag jouw marketingpartner.

Personalia

Waar de één meer klanten of opdrachten wil, vraagt de ander zich af waarom hij geen voldoende personeel kan krijgen. Schaarste in de arbeidsmarkt is alom bekend. Hoe positioneer jij je bedrijf als werkgever?

Waar ik dolblij van word? Wanneer een opdrachtgever je het volledige vertrouwen geeft om een door ons bedachte campagne te realiseren. Of het nu gaat om een website, nieuwe huisstijl, advertentiecampagne of evenement. Met ons werken is samenwerken met een hecht team van rasechte vakidioten.

Maar ik word ook gelukkig als ik opdrachtgevers inzicht kan geven in zijn ideale klant. Want het doorlopen van je customer life cycle kan ontzettend veel inzicht geven. Wanneer je hier concrete acties aankoppelt moet dit op langere termijn zeker zijn vruchten afwerpen!

Met een gezonde dosis boerenverstand en een vleugje humor begin ik elke dag met een lach. Als er een feestje georganiseerd moet worden dan weet iedereen mij te vinden! Met regeltante als bijnaam en een flinke dosis creativiteit is niets mij te gek. In de winter bezoek ik graag de ijshal of zoek ik het natuurijs op om een rondje te schaatsen.

Specialisatie

Profiel

Opleidingen
HBO Leisure & Events Management en een Master in Marketing

Interesses
Schaatsen, koken en toneelspelen

Ook leuk
Moniek is daarnaast boerin en woont samen met haar man die melkveehouder is, op de boerderij. Ook is ze actief als secretaresse bij de Federatie van VVB’s. Deze organisatie organiseert diverse bijeenkomsten voor melkveehouders waarbij vooral vaktechnische onderwerpen aan bod komen.

Volg mij

Uitgelichte projecten van Moniek Holtrop – Oostra

Blogartikelen van Moniek Holtrop – Oostra

Marketing

Maak méér werk van je merk!

Marketing

Marketingbudget bepalen: hoe doe je dat?